Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » 2018 » Листопад » 01
ДодавАвтор: Олена_Павлівна | ДатаДата: 01.11.2018, 19:39 |

     28 жовтня учні 2-А класу та їх батьки здійснили захоплюючу поїздку до м. Полтави. Під час екскурсії відвідали Львівську майстерню шоколаду, де кожен відчув себе героєм шоколадного дійства. Для перевтілення діти отримали форму шоколатьє та всі необхідні атрибути для приготування шоколадних шедеврів власноруч. Кожен учасник майстер-класу отримав власні шоколадні вироби, поласував смачним напоєм та був урочисто нагороджений сертифікатом майстра шоколадної справи.
    А далі була зустріч з героями казки Шарля Перро «Попелюшка» у виконанні артистів Полтавського академічного  обласного  українського музично-драматичного театру імені М. В. Гоголя. Були тут і зла Мачуха зі своїми примхливими дочками, і  чарівна Фея, що виконала бажання хрещениці потрапити на бал,  і ексцентричний Король, який заради щастя свого сина перевів стрілки годинника, і мрійливий Принц, що завдяки загубленому Попелюшкою кришталевому черевичку, знайшов своє кохання.
    Гостинно зустрів туристів і контактний зоопарк «Бабусин дворик», що розташувався у с. Тахтаулове.  В цьому  затишному куточку дикої природи  живуть у мирі та злагоді страуси, камерунські кози, віслюки, поні, кенгуру, єноти, лебеді, качки та інші птахи. Тут всі бажаючі змогли «поспілкуватися» з тваринами і погодувати їх. Про поведінку та цікаві факти з життя «братів наших менших» розповіла екскурсовод.
    Стомлені, але сповнені вражень, поверталися всі додому і вже складали маршрут майбутньої подорожі.

http://karl-gymnasium.at.ua/2a/1.png  http://karl-gymnasium.at.ua/2a/2.png  ... Читати далі »