Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » 2018 » Грудень » 06
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 06.12.2018, 14:54 |

Загартована у вогні  Українська Армія..


    6 грудня- одне із значимих державних свят – День Збройних сил України.  Гімназисти теж долучилися до урочистостей, підготувавши святкову лінійку «Українська  Армія - наша гордість».  Під час заходу звучали  вірші та розповіді  про героїзм та стійкість воїнів АТО, моряків-героїв ВМС України, що пробирали  душу до самісінької глибини, пісні про Україну,  від змісту яких не втримати сліз, відеосюжети про нелегкі будні на передовій, про військовий парад до Дня Незалежності.
   Поважаємо і гордимося нашою Армією , вітаємо зі святом наших героїв , вчимося сміливості , патріотизму . Вітаємо з цим святом всіх мужчин  , молімося за нашу рідну Україну,  за наших полонених моряків. 
Перемога буде за нами, бо правда завжди перемагає!

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 06.12.2018, 14:46 |

     День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.
    І, нарешті, 6 грудня — свято усіх чоловіків та хлопчиків, які бережуть спокій та мир у наших оселях, цих турботливих лицарів, завжди готових підставити сильне плече чарівній половині людства.
    Любі захисники Вітчизни, дорогі наші хлопці, юнаки , чоловіки! 
    Прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України!
    Козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд. 
Мирного неба, благополуччя та процвітання нашій державі.

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 06.12.2018, 13:06 |

З Днем волонтера!


    5 грудня, в День волонтера, пошуковий загін «Стежина до наших сердець», який представляла командир загону Гамай Єлизавета, отримав Подяку від РДА, районної ради та районної організації ветеранів  за вагомий внесок у розвиток волонтерського руху в районі, любов до Вітчизни , високий патріотизм та з нагоди відзначення Дня  волонтера. Чимало добрих справ на рахунку гімназійної родини: підтримка воїнів АТО, їхніх сімей, малозабезпечених родин, дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, благодійні концерти по збору коштів на лікування учнів,  випускників гімназії та інших дитячих закладів , догляд за могилою учасника  Другої світової війни, допомога пристарілим людям, піклування про збереження первоцвітів, безпеку людей та благоустрій… Усе це – добрі справи, які заслуговують на увагу.  


                                 Заступник директора по виховній роботі  Андрійченко Т.М.
 

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 06.12.2018, 13:01 |

Дбаємо про власну безпеку


      Першокласники з першого разу здобули перемогу у Всеукраїнському конкурсі! Що за конкурс і як це було? Зовсім просто… Класний керівник 1-А класу  Баган О.П. разом з батьками  на сайті «Безпека життєдіяльності»  дізналися про конкурс щодо безпеки школярів і вирішили взяти в ньому участь, поскільки він доступний для першокласників. Зацікавило повідомлення про те , що до конкурсу допускається колектив, який зареєструється першим. Спробували… пройшли онлайн-реєстрацію, успішно подолали  онлайн-опитування батьків і дітей по правилах безпеки. Відіслали фото класу і малюнки «Ми за безпеку».  А результат – ПЕРЕМОГА!!!  І ось сьогодні до першокласників  з привітанням та подарунками завітав заступник голови райдержадміністрації Артеменко О.С. Усім маленьким  школярикам він вручив світловідбиваючі фільтри, які так необхідні для їх безпеки. А ще на згадку радо  фотографувались із гостем.


                                  Заступник директора по виховній роботі  Андрійченко Т.М.
 

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 06.12.2018, 09:49 |

       14 листопада 2018 року в гімназії пройшов шкільний етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН. Юні дослідники, учні 8-11 класів,  представили свої напрацювання в різних секціях, аргументуючи вибір теми, мету та завдання, новизну та практичне значення робіт,  брали активну участь у дискусії з іншими учасниками. За результатами члени журі визначили учасників районного етапу конкурсу.


Заступник директора з навчально-виховної роботи Полтавська Л.П.