Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 26.04.2024, 12:46 |

ЦІКАВА ЕКСКУРСІЯ

    Наступного дня вихователі організували для дітей цікаву мандрівку. Це була екскурсія до ПриватБанку, а також - спілкування з природою та розваги на літньому ігровому майданчику.

   Спостерігати за роботою ПриватБанку зсередини було дуже цікаво. Сучасний банк – це потужна інноваційна система, і школярі, переступивши її поріг, дізналися  багато практичних речей для себе та своєї родини. Вони спостерігали  за роботою працівників різних банківських професій, мали  гарну можливість із ними поспілкуватись. Дізналися чим відрізняється термінал від банкомату та спробували на практиці ними скористатися. Також учні звернули велику увагу на обличчя банку - працівників фінустанови, які одягнені за правилами дрес-коду - білий «верх», темний «низ».

   Діти зрозуміли, що робота в банку - це освоєння інноваційних технологій, колосальний досвід спілкування з клієнтами, поведінки в проблемних ситуаціях, володіння навиками продажу банківських послуг.

   Таким чином діти побачили, як працює справжній банк,дізналися багато цікавого, розширили свій кругозір і отримали відповідні сертифікати. Цікава й змістовна екскурсія надовго запам’ятається учасникам заходу.

 


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >