Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 25.04.2024, 21:39 |

День Збройних Сил Вкраїни-
Це мужності й геройства свято.
І ми вклоняємося тим,
Хто літ тому назад багато
І тим, хто нині з автоматом,
Наш спокій береже і захищає
Мене і маму, і сестричку й брата
Й велику нашу всю родину-
Рідну неньку-Україну.

 

Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі джерел, але захистити себе не може. Тому це святий обов’язок тих, хто живе, хто користується всіма її дарами. Виконуючи цей почесний обов’язок, ідуть юнаки служити в армію, щоб берегти мир і спокій своєї Батьківщини, стояти на сторожі її інтересів.

      У Карлівській гімназії відбулася зустріч учнів 2 – А та 3 – А класів із воїном — учасником АТО. На виховний захід під назвою «У родинному колі» завітав Савчук Сергій Ігорович. Зустріч відбувалася у теплій, затишній атмосфері. Діти з непідробною цікавістю слухали розповідь військовослужбовця про нелегкі бойові будні. Ніхто не залишився байдужим до його слів. Коли учасники зустрічі слухали розповідь живого свідка, активного учасника військового протистояння за незалежність України, їхні серця пронизувала гордість за незламність наших героїв, їхню непохитну віру у перемогу над ворогом.  Гість відповів на численні запитання, а учні підготували для колишнього воїна невеличкий концерт.

     Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять загиблих.

   Такі зустрічі допомагають дітям на прикладі своїх земляків побачити, що «патріот» – це не просто слово, відчути гордість за наших захисників Вітчизни. Відповідаючи на запитання, Сергій Ігорович намагався у доступній формі розповісти учням про життя на війні, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство, про військові будні. Від імені бійців щиро подякував учням, вчителям, батькам, волонтерам за матеріальну і моральну підтримку і зазначив, що вона для воїнів є надзвичайно важливою. Учні нашої гімназії переймаються долею України та підтримують наших воїнів-захисників. Під гаслом доброти, людяності, милосердя в школі проходять благодійні акції . Адже доброта й милосердя завжди потрібні, особливо в наш непростий час. Спільними зусиллями було зібрано чимало речей, які так необхідні воїнам.

     По закінченні зустрічі гість побажав учням здоров’я, удачі, щастя, мирного неба над головою, гарно вчитися та закликав їх бути патріотами своєї держави. Завершилася зустріч фотографуванням на пам’ять.

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >