Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Олена_Павлівна | ДатаДата: 29.03.2024, 17:40 |

 

     Зима цього року чомусь припізнялась зі своїми морозами та сніжком. Дітвора з сумом виглядає надвір: ну що то за Новий рік, коли зеленіє травичка, у калюжах купаються горобці і сонечко гріє по-весняному? Та календар знає своє діло – 1 січня наближає! А з ним і веселі свята, канікули, море гостинців…
    Досвідчені учні знають, що першими з-поміж свят, що наближаються, стають новорічні ранки. З вигадливими костюмами у супроводі мам і старших братиків та сестричок поспішають до гімназії молодші школярі. Вони довго і старанно готувалися, проводили численні репетиції, щоб нарешті вийти на публіку. 
Для першокласників ця подія – новинка у стінах школи, тому вони й хвилюються найбільше. Але варто було поринути в атмосферу свята разом із казковими героями: старенькою Шапокляк, Вовком, Сніговиком, Дідом Морозом і Снігуронькою (артистами театру ляльок), як усі хвилювання зникли. Малюки чітко розказують вірші, завзято співають, весело кружляють у танку, беруть активну участь у різних кумедних конкурсах. А про чудові новорічні костюми подбали рідні – недарма ж у нас школа-родина!
        Чим старші учні, тим вища у них виконавська майстерність. Вони і співають, як юні зірочки, і танці та вірші до ладу. Їм не потрібні підказки старших, самі знають що за чим. Проте із таким же дитячим азартом, вірячи в існування Діда Мороза, брали участь у рухливих іграх та конкурсах, із задоволенням і цікавістю отримували гостинці.
      Міх Дідуся Мороза цього року вмістив гостинців аж на 218 учнів початкової школи. Наповнити його було, звісно, непросто. Але ж Карлівщина тим і славна, що помічники у казкового старенького завжди поруч. Цього року такими чарівниками стали Карлівська РЕМ, КП «видавництво Світанок», ПАТ «Карлівський машинобудівний завод», депутат обласної ради Горжій І. Г., ПП Роговенко А. І., ПП Кропива М. Г., ПП Равлюк В. М.  За безкорисливу підтримку і допомогу, за віру в те, що наші діти – то гордість усього району, за подаровані казкові миті, дирекція гімназії імені Ніни Герасименко, учительський і батьківський загал, а найбільше учні, - усі ми щиро дякуємо  нашим добродіям. Нехай кожна часточка добра, подарованого маленьким гімназистам,  повернеться до вас у стократ збільшеною вже цього року! 
   Незвична тиша у коридорах гімназії. Канікули. На дітвору чекають різдвяні свята зі Святвечором, колядками та щедрівками. Не забарилась і справжня Зима, підслухавши прохання малят у гамірливому залі, підготувавши сніговий килим і скувавши льодяні мости задля розваг. Чудові будуть канікули. А незабаром – знову до навчання!

http://karl-gymnasium.at.ua/2a/7687643.jpg http://karl-gymnasium.at.ua/2a/7654345.jpg

http://karl-gymnasium.at.ua/2a/1234543.jpg http://karl-gymnasium.at.ua/2a/876568.jpg


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >