Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 26.04.2024, 11:42 |

Осінь ніжно розпустила
 Фарби різних кольорів
 І ласкаво запросила
 Знов до школи школярів.
Вересень немов учитель,
Двері школи відчинив,
Школярів дзвінком врочистим
До навчання запросив


   Перше вересня – це особливе свято, тому що 1 вересня – це День знань. Це свято змін, свято позитивного розвитку  свято пізнання нового та незвіданого .Це свято кожної української родини.
   У Карлівській гімназії  Свято першого дзвоника  пройшло особливо хвилююче, надзвичайно  урочисто.   У цей день зібралася вся шкільна родина- вчителі, батьки, маленькі першачки, що вперше почули малинові переливи першого дзвоника,  Прикрашена яскравими кульками, в буянні квітів, широко та привітно відкрила гімназія  двері для майбутніх першокласників . Їм у цей день пролунало найбільше щирих привітань, побажань та дарунків. Шкільна родина гучними оплесками  привітала   гімназійне поповнення- дорогих першокласників! Школа  прийняла  їх у свої обійми, таких красивих, радісних і схвильованих! 


Гордо, впевнено крокуйте, малюки.
Ви для тат і мам надійна зміна,
Ви продовження достойне для родини,
Ви – майбутня світла гордість України


  У цей святковий день було сказано  найщиріші слова вдячності  нашим дорогим вчителям, які своєю наполегливою  творчою працею створювали імідж гімназії,зміцнювали її авторитет серед інших шкіл, сприяли розвитку та розквіту школи. Від усіх учнів, які навчалися і зараз навчаються - низький уклін за сумлінну працю, за терплячість, мудрість ,доброту. 
   Малечу привітали казкові герої -  Шпаргалка , Одиниця, Лінь, Королева Наук, Україночка. Лунали пісенні вітання від Плюти Аліси, Мрекви Олександри.
Теплими, щирими словами  вітали шкільну родину   гості  свята та директор гімназії І. О. Рогодченко , яка відмітила , що в цьому році  ми святкуємо 25 річницю незалежності України .Зараз для  нас настали нові часи, нові завдання, нові вимоги… Незалежність України дає можливість кожному з нас стати справжнім господарем своєї землі. Сьогодні ми є свідками великих перетворень, що відбуваються в нашій країні. Тож добре навчання стане запорукою  нових звершень , досягнень, що прославлять  нашу державу.
  Хвилюючим був цей день і для  учнів молодшої та середньої школи , а також дла тих  , хто востаннє прибув на  святкову лінійку- наших випускників.

Жоржин яскравих аромат духмяний,
Вже сповіща: пора спішити в клас.
Для них  дзвінок сьогодні незвичайний -
Останній перший – так бува лиш раз.


   Любі наші одинадцятикласники, сьогодні уже дорослі: дівчата — чарівні красуні, хлопці — змужнілі юнаки. Вони дивились на першокласників і, можливо, впізнавали  в них колишніх себе, таких же маленьких, схвильованих і радісних.
   Випускники щиро дякували вчителям та передавали слова настанови першачкам
В народі кажуть, що гарна прикмета для тих, хто вирушає в дорогу, - пройти під райдугою. Райдуга, дуга раю – це і надія, і дороговказ, це арка, яка веде до щастя. Той, хто пройде під райдужною аркою, той прямує назустріч щастю. Але в реальному житті нікому ще не вдавалося це зробити.

  Та  так як  1 вересня – це  день чудес,то на святі діти ,батьки  за традицією мали  дивовижну можливість – увійти у рідну школу через райдужні ворота, ворота щастя ,зроблені з різнокольорових кульок, які так чудово прикрасили  центральний вхід у гімназію. 
Щасливого нового навчального року всім! Успіхів, нових перемог, звершень!


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >