Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 28.03.2024, 18:57 |

       11 вересня 2015 року ми гаряче привітали  всіх любителів спорту та тих, хто підтримує та пропагує здоровий спосіб життя!!  Цього чудового вересневого дня  ми знову зібралися, щоб провести наш традиційний олімпійський фестиваль, присвячений Дню фізкультури та спорту  та олімпійського руху.  У цьому році він проходив під гаслом   «Зірки спорту викликають на старт».  Ми намагалися ,щоб наші учні більше дізналися про  українських спортсменів –героїв , переможців Олімпійських ігор ,які прославляють нашу державу  на світовому рівні  на різних спортивних  змаганнях:  у футболі – наша збірна  , у боксі  - брати Клички,Олександр Усик.  Кращими  спортсменами  2014 року  були визнані гімнаст Олег Верняєв - чемпіон Європи,фехтувальниця Ольга Харлан – чемпіонка світу та Європи, Віра Семеренко  - чемпіонка зимових Олімпійських ігор з біатлону,Юрій Чебан – чемпіон світу з веслування,Юлія Ткач – чемпіонка Європи та світу з боротьби та багато інших.
       Хотілося , щоб наші учні  рівнялися на них , брали приклад ,наслідували їх , в майбутньому перевершували їх рекорди!!
Всіх присутніх привітали   юні спортсменки- танцюристки з 9- А класу, та  подарували   свій чудовий ,запальний , спортивний танок. На фестивалі лунали побажання  здоров’я, спритності,сили, витривалості, швидкості,розуму та винахідливості, чесності та доброзичливості. На святі спорту не тільки змагатися, а й  відпочивали .  Після змагань смакували  запашною кашею , співали пісень, спілкувалися в  тісному колі  друзів.
      А всіх разом нас об’єднала Пані Фізкультура.   А ще ,звичайно , обов’язковою умовою був гарний, веселий настрій. Юна співачка Бублій  Саша подарувала  юним спортсменам    запальну , енергійну пісню!

       Спорт є незмінним супутником нашого життя,дарує нам безмежну  радість , гартує тіло і дух, зміцнює здоров’я ,вчить толерантності, поваги один до одного, пропагує здоровий спосіб життя!
       А особливо актуальним є проведення цього заходу зараз , коли наша країна як ніколи  потребує сильних , сміливих , загартованих патріотів, майбутніх захисників.
       Тож гартуймо свою волю, тіло , будьмо сильними , спритними , витривалими , здоровими!  Готуймо себе до майбутнього ! А в цьому завжди  допоможе спорт, фізкультура , здоровий спосіб життя. Тоді таку молодь ніхто і ніщо не переможе.   А Україна буде успішною, сильною , нездоланною! Успіхів вам та нових перемог!
      Всі учасники отримали величезне задоволення та  позитивні емоції.


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >