Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 27.05.2011, 12:53 |

 В Україні відродили військову гру "Зірниця"
 В Україні учні 5-9 класів щорічно будуть приймати участь у військово-патріотичній спортивній грі "Зірниця".Гра буде проводиться щорічно в три етапи. I етап - міський і районний у березні-квітні; II етап - республіканський (Крим), обласної, міської (Київ і Севастополь) в квітні-травні. III - всеукраїнський етап (фінал) - проводиться у вересні.У "Зірниці" беруть участь збірні команди учнів 5-9 класів (не старше 15 років на момент проведення III етапу проведення гри), які формуються на базі команди-переможця туру змагань із залученням учнів, які показали найкращі результати на етапах гри.
 Так, 12 травня на базі Карлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 відбувся районний тур Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця», який зібрав учнів із 15 навчальних закладів.Заслужена перемога ді ... Читати далі »

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 27.05.2011, 12:44 |

Найбільшою скорботною подією ХХ століття, однією з найболючіших ран людства є Друга світова війна, яка для наших людей стала Великою Вітчизняною.
І ми, молоді, юні, схиляємо голови у скорботі. Низький уклін Вам, ветерани, яких на жаль, все менше стає з кожним роком. О4. О5.2011року у гімназії відбулася зустріч учнів 9-11 класів з ветераном, заслуженим тренером України, Соловйовим Василем Васильовичем, який хвилююче розповів про трагічні події, читав свої вірші, присвячені Дню Перемоги.
Учні слухали розповідь з великим хвилюванням.
Щиро подякували Василю Васильовичу, подарували йому квіти, поезію про В.В. війну, побажали довгих років життя, здоров’я та благополуччя.

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 27.05.2011, 12:43 |

28 квітня 2011 року в Карлівській гімназії імені Ніни Герасименко був проведений День цивільного захисту. Відкриття Дня ЦЗ розпочалося з моделювання ситуації евакуації учнів, учителів та всіх працівників навчального закладу. На загально шкільній лінійці начальник ЦЗ Рогодченко І. О. наголосила про мету та завдання Дня ЦЗ. У програмі були включені такі заходи:
– огляд структурних ланок ЦЗ й організація їх дій за призначенням;
– тематичні години спілкування «Людина і стихійні лиха» (1-4 класи);
– конкурс проектів «Екологічні проблеми світу, України, Полтавщини» (5-9 класи);
– змагання команд учнів 10 класу з питань цивільного захисту;
– конкурс малюнків «Безпечний світ в очах дітей» (учні ГПД);
– огляд виставки наочної агітації з ЦЗ.
Практична спрямованість заходів, що проводилися протягом Дня ЦЗ, викликала інтерес в учнів, спонукала їх до поглиблення знань із ЦЗ та здобуття практични ... Читати далі »

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 08.05.2011, 10:38 |

   Напередодні свята , стало традиційним проведення спартакіади допризовної молоді, конкурсу строю та пісні, легкоатлетичного пробігу, пам’яті Кавалера трьох орденів Слави І.П.Максименка.16 шкіл Карлівського району прийняли участь у спортивних заходах  .29 квітня проведено спартакіаду допризовної молоді та конкурс строю та пісні. У спартакіаді І місце вибороли учні гімназії ім. Н. Герасименко.  У конкурсі строю та пісні гімназисти стали також переможцями.А 5 травня відбувся легкоатлетичний пробіг. В результаті проведених змагань у загальнокомандній першості перемогу здобула команда гімназії ім. Н.Герасименко. Переможці були нагороджені кубками, грамотами та медалями.

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 08.05.2011, 10:21 |

    У рамках угоди між Полтавською облрадою та законодавчими зборами Ленінградської області, полтавці відсвяткували день народження Миколи Гоголя у Санкт - Петербурзі. Нашу делегацію запросила українська община "Славутич".У місті на Неві полтавці гостювали три дні. Встигли не лише  відзначити день народження Гоголя, а й доторкнутися до культурного життя, духовності міста : взяли участь в офіційному відкритті днів Гоголя - вистрілили з гармати бастіону Наришкіна, телемості "Полтава-Одеса-Санкт-Петербург",відвідали етнографічний музей, де відбулась виставка дитячих малюнків до творів М.В.Гоголя. У цій експозиції витворів юних художників, привертають увагу глядачів доробок учнів Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко, що налічував 20 композицій. А народна майстриня, викладач Карлівської гімназії Вікторія Валентинівна Жмак провела для всіх охочих майстер-клас з ... Читати далі »

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 29.04.2011, 15:56 |

«За чисте довкілля»
  Весна впевнено набирає обертів. Уже з’явився перший цвіт на деревах. Наближаються свята. В Україні, за давнім звичаєм, причепурюють подвір’я і всередині і зовні.
  У рамках проведення  акції «За чисте довкілля», учнями та працівниками гімназії імені Ніни Герасименко, було здійснено генеральне прибирання подвір’я. Для наведення належного стану, територію школи умовно поділили на ділянки, які закріпили за класами. Приємно бачити, що всі учасники акції трудилися на славу: позбирали папірці на стадіоні та навкруги будівлі школи, підмели доріжки,повигрібали сміття за парканом. Працівники школи побілили вапном дерева та бордюри. Результатом спільних зусиль територія гімназії стала чистою.

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 29.04.2011, 15:18 |

«Чорнобиль — наша печаль і скорбота»
  Чорнобиль... Це слово стало символом печалі й скорботи, символом трагедії, яка сталася 26 квітня 1986 року. Тієї весняної ночі почалася Чорнобильська ера. Страшна стихія зруйнувала площу атомної електростанції і викинула величезні невидимі хмари радіації, що попливли над землею. Її наслідки породили значні економічні, екологічні, медичні і моральні проблеми. Але з роками притупляється гострота пережитого. Приходять нові покоління, які дедалі менше знають про цю страшну катастрофу. Тому  вчителі Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко роблять все для того, аби сучасна молодь не забувала трагічні сторінки історії України, пов’язані з аварією на ЧАЕС.   Так, 26 квітня, по всіх класах школи ,відбувся урок пам'яті «Дзвони Чорнобиля» - до 25–ої річниці Чорнобиль ... Читати далі »

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 11.04.2011, 19:14 |

Найкращі баскетболісти-гімназії
  На спортивній базі Карлівської гімназії відбулися районні змагання з баскетболу серед юнаків та дівчат. Помірятися силами були запрошені всі загальноосвітні школи району. У результаті чемпіонами району стали баскетболісти гімназії імені Ніни Герасименко(готував команду тренер – викладач Григорій Федорович Очкур).  Переможці нагороджені грамотами відділу освіти. Із кращих спортсменів укомплектована збірна району для участі в обласних змаганнях.

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 04.04.2011, 11:22 |

      Значення турнірного руху з точки зору його впливу на інтелектуальне становлення молодої особистості важко переоцінити. Це командне змагання школярів,які вчаться самостійно планувати свою роботу, розподіляти напрямки діяльності, обмінюватися думками, дискутувати, приймати спільні рішення щодо поставлених проблем. Фактично молоді люди само розвиваються, самовдосконалюються, набуваючи відповідні знання, вміння та навички здобуття нових знань та співпраці у процесі дослідження та розв’язання проблеми."Хто сказав, що все уже відкрито? Нащо ж ми народжені тоді?" Під таким девізом ,24 березня, на базі Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко  відбувся турнір юних географів, де зібралися учні з усіх шкіл району.

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 30.03.2011, 19:40 |

    23 березня 2011 року у Карлівській гімназії було проведено щорічний Всеукраїнський фестиваль – конкурс «Молодь обирає здоров’я», з метою утвердження та пропаганди здорового способу життя, запобігання негативним проявом серед дітей та молоді, виявлення та підтримки талановитих підлітків, молоді.
  Захід має величезне значення, адже активізує молодіжний рух за здоровий спосіб життя, підвищує рівень інформованості молоді з питань профілактики тютюнопаління, алкоголізму, наркоманії, захворювань ВІЛ/СНІД, інфекцій, що передаються статевим шляхом.
Популяризує технології навчання щодо формування здорового способу життя, розповсюджує досвід запобігання негативним проявам серед дітей і молоді засобами мистецтва. Упроваджує нові форми організацій змістовного дозвілля дітей і молоді.
  Учасниками фестивалю були учні загальноосвітніх закладів району ... Читати далі »

« 1 2 3 4 5 6 »