Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » 2011 » Жовтень » 20
ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 20.10.2011, 17:45 |

  14-16 жовтня до дитячого оздоровчого центра «Маяк»,який знаходиться у селі Головач Полтавського району , з'їхалися козаки та козачки на обласний етап дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри Українського козацтва «Сокіл» («Джура»), яка ставить на меті виховання учнівської молоді на традиціях українського козацтва, підвищення рівня спортивної підготовки, організації змістовного відпочинку та загартування школярів.
  У грі взяли участь 18 « роїв» з усієї області , щоб показати свою, козачу звитягу та спритність. Команда «Побратими» гімназії імені Н.Герасименко,представляла Карлівський район. До її складу ввійшли учні 9-А,9-Б, 10-А класів. У перший день змагань, юні учасники намагалися показати, хто є кращим у знаннях та вміннях зі стройової підготовки у виді «Впоряд» та «Ватра «У колі друзів»,конкурсі художньої самодіяльності. Наступного дня діти спробували свої сили на етапі «Пластун»: пройшли смугу перешкод, влучну стрільбу з пневматичної зброї, вміння надання першої долікарської допомоги та елементи рятувальних робіт. А увечері було проведено військово-історичну гру  «Відун» ,щоб виявити знавців історії українського козацтва та сучасних Збройних Сил України. Під час усіх змагань у нашій команді панувала атмосфера взаємодопомоги, поваги та дружньої підтримки.
   16 жовтня відбулося урочисте закриття 7-го обласного етапу військово-спортивної патріотичної гри «Джура». Хоча наша команда не здобула перемогу,проте досягла хороших результатів та гідно представила Карлівський район. А взагалі, в цих змаганнях переможених не було. Перемогли спортивні зусилля, патріотичний дух і дружба, а захід став справжнім святом здорового способу життя і кращих рис українського характеру.
... Читати далі »