Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » 2016 » Червень » 27
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 27.06.2016, 19:48 |

       Чудового літнього дня відкрилися двері  табору «Сонячний» Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко для всіх бажаючих в ньому оздоровитися. Традиційно, першого дня відвідали свято до Дня захисту дітей, а далі «Сонячний» почав своє  яскраве, насичене подіями і дитячим сміхом життя.
      Для організації різних видів діяльності у таборі підготовлено  ігрові та спальні кімнати, приміщення для роботи гуртків, актову залу, створено куточки безпеки та інформаційні стенди.
       Одним із найважливіших чинників, які  впливають на здоров'я, є повноцінне і якісне харчування. В оздоровчому меню табору були враховані всі вимоги  щодо його  збалансованості, вітамінізації, дотримані санітарно—гігієнічні норми  організації харчування дітей.  Не обійшлося і без смаколиків, які так люблять дітлахи. Вони залюбки ласували полуницею, свіжою випічкою, цукерками, печивом  та пряниками в асортименті, ряжанкою, йогуртом, соками.
      Освітньо-виховна робота в таборі   проводилась в багатьох напрямках, пріоритетними з яких є національно-патріотичне, художньо-естетичне виховання учнів, активне залучення їх до здоров'язбережувальної діяльності, розмаїття інтелектуальних, розважальних заходів, екскурсії.
        Любов до Батьківщини, повагу до пам'яті її героїв слід плекати змалку, тому вихованці табору активно брали участь у заходах до 20-ї річниці Конституції України, вшанували пам'ять полеглих воїнів в радянсько-німецькій війні, поклали  квіти до меморіалу Вічної Слави та братської могили загиблих солдатів ... Читати далі »