Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 19.04.2024, 00:34 |

Він і вона – симпатія з першого погляду
    Незважаючи на морози за вікном є у лютому такий день, коли у кожному серці розцвітає весна, пробуджена ніжними устами кохання. Це День усіх закоханих.
   От і наше місто не стало винятком.11лютого 2011 року у районному Будинку культури, відбулося свято до Дня Св. Валентина. У конкурсі  взяли участь усі школи нашого міста. Десять закоханих сердець , змагалися за звання «Ідеальної пари». Для цього їм довелося пройти кілька захоплюючих випробувань, завданням яких було перевірити  міцність їх почуттів. Молоді люди робили компліменти, готувались до риболовлі, варили борщ, кружляли в танці, знаходили вихід із складних життєвих ситуацій. Юнаки навіть носили своїх обраниць на руках.
   Нашу гімназію представляли три пари: Борисенко Валентина і Андрієнко Олег, Маврешко  Лілія та Яковлев Владислав, Гуйва Юлія і Гостєв Дмитро. Перші дві пари вибороли звання «Пара глядацьких симпатій» та «Найвеселіша пара» відповідно. А от Юлія та Дмитро стали переможцями, гідно подолавши конкурсний шлях. В якості подарунку молоді люди отримали запрошення на романтичну вечерю в ресторані «Берізка».
   Свято було насичене чудовими художніми номерами. У залі постійно лунали оплески вдячних глядачів. Всі отримали величезне задоволення від заходу.  

       


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >