Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 28.03.2024, 23:40 |

   З 15. 04. По 19.04. 2013 року в гімназії стартував фестиваль « Смарагдові самоцвіти».Програма фестивалю дуже насичена та різноманітна.
   У понеділок , 15.04. свою яскраву палітру розкрив виставковий центр«Світ у дитячих долонях», де  демонструвалися дитячі малюнки та фотороботи. У цей же день проходило нагородження гімназистів у номінації  «Інтелектуальна обдарованість».
   Вівторок, 16.04. – день вишиванки. Учні та вчителі школи  започаткували традицію цього дня одягати українську вишиванку ,як символ любові та поваги до свого рідного краю, до  традицій ,культури української землі.   Глядачі  мали змогу насолодитися виставкою народних ремесел та вишитих українських  рушників «У рушниках- душа Карлівщини». Цього дня у актовій залі відбулося нагородження кращих гімназистів у номінаціях «Спортивна обдарованість» та «Технічна обдарованість».
   У середу, 17. 04., відбулося свято « Бенефіс творчих обдарувань», на якому вшановували кращих у номінаціях  Золота палітра»,«Золотий голос гімназії», «Кращий декламатор» , «Соціальна обдарованість».
   Наступного дня , 18.04., виставка виробів « Великодню присвячується» порадувала всіх любителів писанкарства та народної  творчості.Надзвичайно красиві, майстерні , оригінальні вироби стали окрасою фестивалю. 
Фінальним акордом  стало загально гімназійне свято « Смарагдові самоцвіти», що відбулося в РБК.




[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >