Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 26.04.2024, 13:00 |

12 квітня актову залу Карлівськоі гімназії імені Ніни  Герасименко заповнили учні 6-7 класів, які були запрошені на конкурс читців віршів, присвячених Дню космонавтики та урочистим заходам до 90-річчя з дня народження нашого земляка, льотчика-космонавта, двічі Героя Радянського Союзу Георгія Берегового.
   Слухачі з цікавістю сприйняли інформацію ведучих – учнів 10-В класу Калюжного Костянтина та Машкаріної Лілії – про освоєння людиною космосу, роль українських учених та пілотів у підкоренні просторів Всесвіту. У хід розповіді впліталися чудові рядочки сучасних майстрів поетичного слова, зокрема гімназисти мали змогу прослухати вірші Миколи Упеника „До космонавта", Бориса Олійника „Мати", Миколи Луківа „Хата космонавта" та Наталії Козленко „Небо зорями рясніє".
   Звісно ж, як на будь-якому конкурсі, за виступами учасників уважно слідкувало та оцінювало їхнє старання журі у складі Жури Олени Євгеніївни – педагога - організатора, Плюти Людмили Іванівни – шкільного бібліотекаря та учнів-активістів Сутули Олександра (10-А клас) і Кошляк Анастасії (8-А клас). Доки журі працювало, школярі мали можливість перевірити свої знання з астрономії, відповівши на запитання вікторини, які їм люб’язно запропонували ведучі.          
   Олена Євгеніївна звернулася зі словами вдячності до учасників конкурсу, слушно зазначила, що ці діти на славу постаралися, щоб засобами художнього слова передати ту атмосферу радості, хвилювання й урочистості, яка розповідає нам про одну із славних сторінок людства – пізнання людиною космічних просторів. Голова журі нагородила переможців почесними грамотами. Ними стали учениця 9-А класу Крижановська Яна (ІІІ місце);
учениця 10-А класу Коновал Даша (ІІ місце);
а І місце розділили між собою наймолодша учасниця конкурсу
МАЦАК ЯРОСЛАВА (6-В клас) та старшокласниця
МРЕКВА ДАРІЯ (10-В клас).
   Небо й справді починається на землі, з наших бажань і прагнень. Якщо людина з дитинства вбиратиме у себе кращі риси своїх батьків, любитиме рідний край, шануватиме земляків і цілеспрямовано.  не відступаючи перед труднощами, ітиме до своєї мети, то обов’язково досягне омріяної висоти.  

 


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >