Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Олена_Павлівна | ДатаДата: 11.11.2019, 23:54 |

Найсмачніші вергуни

 

 

Відтепер наші дітки вміють ліпити найсмачніші вергуни (дякуємо гостинний двір с.Чечелеве), а також навчилися розрізняти види каменю (захоплююча екскурсія м.Горішні Плавні , ... Читати далі »

ДодавАвтор: Олена_Павлівна | ДатаДата: 11.11.2019, 23:34 |

Подорож до міста Полтави

 

 

 

На канікулах учні 2-Б клас відвідали театр імені Гоголя і переглянули захоплюючу виставу "Буратіно". Майстерна гра акторів, чудові костюми та декорації, музичний супровід, світлове шоу, а потім екскурсія за лаштунки театру не залишили байдужими нікого. Побували у Полтавському Краєзнавчому музеї. Дізналися про природу, давні поселення на території Полтавщини. 

Класний керівник 2-Б класу

Яковлєва І.В.

 

ДодавАвтор: Олена_Павлівна | ДатаДата: 11.11.2019, 23:09 |

Маленькі дослідники!

 

 

 

 

 

Добре бути маленькими дослідниками! Учні 3-Б класу досліджували на уроках природонавства властивості води. Було не тільки цікаво і повчально, але й весело!

Класний керівник 3-Б класу

Федорусь М.Б.

ДодавАвтор: Олена_Павлівна | ДатаДата: 11.11.2019, 22:34 |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нещодавно учні 3-Б класу Карлівської гімназії ім. Ніни Герасименко побували в краєзнавчому музеї. Цікаву і змістовну екскурсію провела Валентина Павлівна Монастиренко. Познайомила дітей із відомими карлівчанами, розповіла про історію виникнення нашого міста, його історичне минуле і його сьогодення. Учні із цікавістю слухали, а свої відчуття передали на малюнках.

... Читати далі »

ДодавАвтор: Олена_Павлівна | ДатаДата: 31.10.2019, 13:08 |

Стоп булінг!

Слово, яке ще п’ять років тому в Україні ніхто не знав, сьогодні відоме чи не у кожній школі. “Били п’ятеро, ще десятеро знімали на телефон” – моторошні заголовки журналістів лякають українців. У школах, окрім медичних, гуляє ще одна хвороба – соціальна – під назвою “булінг”.

Булінг – недуга зі страшними наслідками для усіх учасників конфлікту. Проте, запевняють фахівці, її можна ... Читати далі »

ДодавАвтор: Олена_Павлівна | ДатаДата: 07.10.2019, 12:25 |

День здоров'я

 У житті кожної людини бувають важливі переломні етапи, які символізують перехід до чогось нового, цікавого, захоплюючого. Ось і з початком нового навчального року у велику шкільну родину середньої та старшої школи вливається ще один колектив – тепер уже учнів 5 класу. Саме колектив, бо ці діти дружні, веселі, завзяті та працьовиті. У ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 07.06.2019, 09:45 |

День мистецтва

  Яскравою подією дня став похід і участь у музично-розважальній програмі «Ура, канікули!». Зустріч зі справжніми народними артистами, навіть спільне виконання пісень з ними – мрія багатьох маленьких карлівців. А ще діти мали нагоду стати частинкою шоу-балету, виступати на районній сцені.

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 06.06.2019, 09:34 |

День розваг

   Сьогодні у «Сонячному» гамір і метушня: проводиться Великий Квест.  Щоб отримати приз, потрібно виконати завдання на шести різних станціях: і затанцювати, і збагнути таємниці української мови, і в казках розібратися, і спортивні завдання подолати, і караоке заспівати, і на хитрі запитання бібліотекара знайти відповіді.

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 06.06.2019, 09:34 |

День розваг

   Сьогодні у «Сонячному» гамір і метушня: проводиться Великий Квест.  Щоб отримати приз, потрібно виконати завдання на шести різних станціях: і затанцювати, і збагнути таємниці української мови, і в казках розібратися, і спортивні завдання подолати, і караоке заспівати, і на хитрі запитання бібліотекара знайти відповіді.

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 05.06.2019, 09:23 |

День права

  Карлівський відділ поліції – дуже гостинна установа. Так, не дивуйтесь! Особливо, якщо вас запрошено на екскурсію))) Дякуємо Ростиславу Новікову за День відкритих дверей. Тепер вихованці гімназії чітко уявляють, якою непростою є служба поліцейського: навчання, патрулювання, чергування і прийом громадян… А чого варте лише спеціальне захисне обмундирування! Таку вагу сам Геркулес втомився б носити. 

  Але найкориснішим було живе спілкування з діючим поліцейським. Легко і доступно Ростислав Володимирович розповів про справді серйозні речі.

« 1 2 3 4 ... 49 50 »