Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 28.02.2011, 19:01 |

Він і вона – симпатія з першого погляду
    Незважаючи на морози за вікном є у лютому такий день, коли у кожному серці розцвітає весна, пробуджена ніжними устами кохання. Це День усіх закоханих.
   От і наше місто не стало винятком.11лютого 2011 року у районному Будинку культури, відбулося свято до Дня Св. Валентина. У конкурсі  взяли участь усі школи нашого міста. Десять закоханих сердець , змагалися за звання «Ідеальної пари». Для цього їм довелося пройти кілька захоплюючих випробувань, завданням яких було перевірити  міцність їх почуттів. Молоді люди робили компліменти, готувались до риболовлі, варили борщ, кружляли в танці, знаходили вихід із складних життєвих ситуацій. Юнаки навіть носили своїх обраниць на руках.
   Нашу гімназію представляли три пари: Борисенко Валентина і Андрієнко Олег, Маврешко  Лілія та Яковлев Владислав, Гуйва Юлія і Гостєв Дмитро. Перші дві пари вибороли звання «Пара глядацьких симпатій» та «Найвеселіша пара» відповідно. А от Юлія та Дмитро стали переможцями, гідно подолавши конкурсний шлях. В якості подарунку молоді люди отримали запрошення на романтичну вечерю в ресторані «Берізка».
   Свято було насичене чудовими художніми номерами. У залі постійно лунали оплески вдячних глядачів. Всі отримали величезне задоволення від заходу.  

       

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 20.02.2011, 18:37 |

Таке яскраве шкільне життя...
 Недарма кажуть,що шкільні роки - одні з найкращих в житті,адже школа - це підготовка до дорослого,самостійного життя. Всі ми чудово пам'ятаємо,як нас,маленьких, батьки за руку привели в 1 клас. Ось і розпочався калейдоскоп шкільних буднів... Роки пролетіли так швидко,що зараз здається,ніби це був один день. У різні куточки світу закинула нас доля. Все рідше ми маємо змогу спілкуватись один з одним. Та є в календарі день,коли злітаються випускники із різних куточків землі до своєї рідної школи.
 Так,5 лютого, у суботу,у гімназії  ім. Ніни Герасименко відбулася зустріч із випускниками минулих років. У залі було гамірно,шумно,лунав веселий сміх,радісні вітання. Всі,хто прибув до школи,мали змогу досхочу наговоритися,згадати шкільні роки,побачити улюблених учителів,посидіти за партою,що пам’ятає своїх учнів,їхні шкільні витівки,перше романтичне кохання.
 Цікавий концерт,який приготували юні артисти гімназії,викликав позитивні емоції у глядачів,шквал аплодисментів. Свої побажання випускникам висловили класні керівники 2009-2010 р. Марина Володимирівна Турчак, Тетяна Володимирівна Ландик, Наталія Михайлівна Нікітіна. Також багато приємних слів і побажань висловили і самі випускники.
 Скільки б не минуло часу всі ми були і будемо учнями Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко.І з гордістю будемо пам'ятати,що ми її учні. 

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 05.12.2010, 23:41 |

Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу і Батьківщини.
6 грудня - це особливий день, коли ми вітаємо тих, хто присвятив себе справі захисту Батьківщини, і віддаємо пошану світлої пам'яті тих, хто ціною власного життя відстояв нашу свободу.

Разом з українським народом ми віримо, що Ви з честю виконаєте свій громадський, військовий і патріотичний обов'язок, перетворите Озброєні Сили на надійний щит миру і безпеки держави, гідно представлятимете Україну в міжнародній співпраці.

У цей святковий день, дорогі захисники Батьківщини, прийміть слова подяки за Ваші ратні і трудові надбання!

Бажаємо Вам і Вашим сім'ям міцного здоров'я, щастя, миру і добробуту!

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 19.11.2010, 17:57 |

    Вечір вальсу став традиційним конкурсом нашої гімназії. Цього року ми знову поринули у світ прекрасної музики і танцю.  
    Вальс - нестаріюче, вічно молоде джерело натхнення для учасників нашого свята.     
    У п’ятницю,5 листопада,у гімназії пройшов цей чудовий вечір. Свою майстерність глядачам продемонстрували учні  9-их-11их класів школи. Особливою оригінальністю вразила композиція 11-А класу під інтригуючою назвою "Інкогніто". А їхній "Шкільний вальс" викликав легкий смуток і навіть непрохану сльозу на обличчах глядачів. Пара з 11-Б Борисенко Валентина і Дуран Олександр були визнані кращою парою на святі. Мелащенко Олександра та Зубань Євгеній із 11-Б, ніби два небесних ангели, спустилися на нашу сцену. Танцювальний колектив 10-А класу показали глядачам власне бачення сучасного вальсу. Взагалі, було відзначено вдалий підбір музичного оформлення учнями 10-х класів. Порадували і наші дев’ятикласники. Їхні танці склали достойну конкуренцію старшим товаришам. Всі, хто був присутні у залі та учасники конкурсу отримали величезне задоволення від свята та понесли у своєму серці любов до вічного танцю - вальсу!

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 03.11.2010, 20:17 |

І знову осіння казка завітала у гімназію

Знову осінь сонячними барвами заграла
Срібна павутинка, як струна бринить
Ніжна ця мелодія всіх зачарувала
І хочеться радіти, мріять і творить

Осінь – дивна пора. Вона зачаровує нас своєю невимовною красою, в якій поєднується і радість і смуток. Осінь пробуджує почуття прекрасного, окрилює, надихає на творчість, створює справжні чудеса! Все як у казці! У цьому ви впевнитесь, завітавши до гімназії в цю пору. Тут у вересневі дні проходить свято творчості і краси, виставка – конкурс виробів з природнього матеріалу «Чарівна казка осені».
Різноманітні вироби з овочів, фруктів, природнього матеріалу, різнокольорових листочків, квітів не залишать вас байдужими, адже зроблені вони працьовитими дитячими руками разом з цілою родиною.
Особливо вирізнялися роботи учнів 3-А кл. (класовод Олена Вікторівна Губарь), 2-А кл. (класовод Лариса Олексіївна Ляпота), 1-Б кл.(класовод Ірина Василівна Яковлєва) своєю оригінальністю, майстерністю виконання, масовістю. Дуже важко було членам парламенту, та … журі обирати найкращих, адже всі роботи заслуговують на увагу.
Та основне – хороший настрій, приємні враження, спілкування з друзями, батьками, можливість відчути тепло єдиної гімназійної родини.

Кращі роботи конкурсу:

Вітаємо
всіх учасників виставки – конкурсу
виробів з природних матеріалів
«Чарівна казка осені»
Кращі роботи:

1-А

Шибилист В. «Букет»
Швець Ангеліна «Весільний букет осені»
Агурєєва Віола «Натюрморт»

1-Б
Дузенко Антон «Сова»
Дузенко Антон «Птах щастя»
Лисачок Ліза «Картина»
Мухан Альона «Панно»
Колективна робота учнів 1-Б класу «Дворик»

2-А

Мацак Стас «Карлівщині присвячується»
Гринько Маргарита «Зус ... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 30.09.2010, 20:09 |

Шановні колеги!
 Восени ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

  Ми схиляємо голови перед мудрістю і жертовністю освітянина – учителя, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави. Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, вчите нашу юнь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду.

 Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнені, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України.

  Щиросердно бажаємо Вам,дорогі колеги, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги,здійснення найзаповітніших мрій, а також щоб у ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок. Пам'ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають надіюлюдству на подальший розвиток!
ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 30.09.2010, 19:24 |

Вечір 80-х

 
Цей вечір не залишив нікого байдужим.
 Старшокласники дивували нас цікавими,оригінальними номерами.Було багато різноманітних конкурсів, участь в яких міг прийняти будь-хто з залу.Публіка аплодувала та підтримувала конкурсантів.На цьому сюрпризи не закінчувалися.
 
Наші вчителі також залучилися в розважальний процес, адже-це музика 80-х років мелодії їхньої молодості. Всі були щиро здивовані їхнім пісенним талантом, як кажуть талановита людина талановита у всьому.Всі залишилися задоволеними, до речі, ведучі також не сумували, і вони розважились на славу.А все закінчилося шаленою дискотекою.

« 1 2 ... 48 49 50