Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 04.06.2019, 09:13 |

День книги

      Книга – це завжди відкриття. У цьому переконані вихованці «Сонячного», які відвідали щойно створену виставку «Неймовірні книжки». Тут були видання, які не прочитаєш без спеціальної лупи, навіть які можна читати… ПАЛЬЦЯМИ!!! А ще – книги-картинки, книги-розваги, книги-мандрівки. Дивували навіть автори. Скажімо, відкриттям виставки була книга відомої «ревізорки» Ольги Фреймут.

    Поряд розгорнулась не менш унікальна виставка-презентація «Сімейна реліквія». Виявляється, у родинах наших вихованців є книги 19 століття! Крім того, цікавими були першовидання Всеволода Нестайка, збірники казок середини минулого століття.

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 03.06.2019, 09:03 |

День безпеки життєдіяльності

   Найкраще навчання – в дії. Тому цього дня ми провели інтерактивне заняття «Рятівники». Вихованці вчились орієнтуватись у видах небезпек та особливостях дій при надзвичайних ситуаціях. А ще тренувались накладати пов’язки, аби при необхідності не розгубитись.

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 02.06.2019, 11:38 |

     30 червня у "Сонячному" День музеїв. Та діти вирішили, що можуть влаштувати власну виставку раритетів. Тому на експозицію представили найцінніші речі -  сімейні реліквії.

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 01.06.2019, 08:00 |

ШКІЛЬНА ЕКСКУРСІЯ

 

     Шкільні екскурсії — чудова можливість дізнатися багато нового і цікавого про міста країни, в якій ми живемо. А ще це - спілкування з однокласниками і друзями в невимушеній обстановці, коли є можливість проявити самостійність далеко від дому, батьків. Шкільні екскурсії — це ті події, які пізніше згадуються все життя.

    Цікавою  і  змістовною  була поїздка до міста Харків батьків та учнів 4-Б класу Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко, яку організував батьківський комітет, а підтримав меценат і просто добра і безкорислива людина Василь Петрович Кириченко.  

   Ми відвідали науково – розважальний центр WOOM, де мали змогу ознайомитися з науковими відкриттями, побачити, як діють фізичні закони та провести не один дослід власноруч. Також колектив 4 – Б класу завітав до Арт-кафе «Пластилінова ворона», в якому кожен бажаючий міг виліпити з пластиліну на стіні чи то своє ім’я, чи фігурку, чи навіть назву нашого міста! Завершилася поїздка неймовірними емоціями від відвідування парку Горького, де ми насолоджувалися краєвидами Харкова з висоти 55 метрів, здійснили повітряну подорож на фунікулері, найвищою точкою якого є пік у 26 метрів та відчули адреналін після катання на американських гірках. 

   Колектив батьків 4 – Б класу щиро вдячний керівнику СТОВ «Світоч» Василю Петровичу Кириченку за наданий безкоштовний транспорт для проведення екскурсії, нашому класному керівнику, Наталії Сергіївні Мацак ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 27.05.2019, 10:32 |

Шановні громадяни!!!


    Ми, юні екологи Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко, стоїмо на варті екологічних проблем Карлівщини, тому прагнемо привернути увагу громади до гострих природоохоронних проблем, що мають місце у нашому районі і в місті зокрема.
  Ми – молоде покоління, ми – майбутнє нашої держави. Нам не байдуже як ми житимемо на нашій землі. Тому просимо Вас, щоб уникнути лісових пожеж, дотримуйтесь наступних правил:
•    не розводьте багать у лісі, окрім призначених для вогнищ місць;
•    намагайтесь не палити в лісі, не кидайте недопалки на землю, особливо там, де наявна суха підстилка;
•    ні в якому разі не випалюйте суху рослинність на землях лісового фонду, на землях природно-заповідного фонду та на господарських землях, які знаходяться поруч із лісом;
•    не створюйте смітники в лісі та на прилеглих землях, тим більше, не підпалюйте їх.
Сподіваємось на Ваше розуміння та підтримку!!!

Учні 8-А класу

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 25.05.2019, 09:57 |

   

 

      Сьогоднішній день для школярів міста незвичайний. При Карлівській міській раді створено Молодіжну раду. Серйозні питання вирішувались на засіданні: затверджували Положення про Молодіжну раду та регламент її роботи, обирали голову, заступника та секретаря, створювали комісії, складали звернення до депутатського корпусу міської ради щодо подальшої долі спортивного майданчика в одному із мікрорайонів міста.  Хочеться зазначити, що учнівська молодь небайдужа до проблем міста, вміє  мислити та аналізувати і готова до серйозних дій...

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 18.05.2019, 11:52 |

 

    У Карлівській гімназії  розпочалася підготовка до свята останнього дзвінка... Буде весело, цікаво і креативно))) Готуються усі: від першокласників до випускників, будуть сюрпризи!

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 17.05.2019, 10:39 |

Парад вишиванок

    У третій четвер травня Україна відзначає День вишиванки. Вже традиційно з цієї нагоди в Карлівці відбулася урочиста хода. Яскрава та різнобарвна колона пройшла головною вулицею міста до районного будинку культури під музичний супровід духового оркестру. Наша гімназія теж приєдналась до колони, продемонструвавши гарні вишиванки.

Кл.керівник Константінова К.В.

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 14.05.2019, 11:41 |

 

  Вісті з Карлівської гімназії...У нас сьогодні побували незвичайні гості...Усі ми родом із дитинства... Усі любили бавитися ляльками, грали в"резиночку", в "жмурки", стрибали в "класики", крутили обруча, бігали з платочком))) і т.д. Чи знали ми щось про роботів? А от нинішні дітлахи з технікою" на ти"... Сьогодні в школу завітали  саме вони, РОБОТИ, їх було аж 7... Було  дуже цікаво! Скільки пізнавальної інформації отримали про них!!! А скільки див вони показали!           І ходили, і стрибали,  говорили, і зарядку робили, і рухи повторювали. А найбільше вподобали діти робота у ріст першокласника))) З ним і сфотографувались...  

 

Т.М.Андрійченко, заступник директора по виховній роботі

« 1 2 3 4 5 ... 49 50 »