Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 24.12.2015, 09:51 |

Вітаємо переможця обласного етапу!


      19 грудня 2015 року на базі Полтавської ЗОШ І-ІІІ ступенів №30  пройшов обласний етап VІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім.Т.Шевченка. У ньому взяло участь більше 200 учасників – учнів та студентів навчальних закладів області. Серед них були й наші гімназисти: Коваленко Маша – 7-А кл. (учитель Даценко А.Я.); Приліпко Світлана – 10-Б кл., Романчук Дмитро – 11-Б кл. (учитель Коновал О.Г.).Учасники повинні були написати твір, визначити деякі факти з біографії Т.Шевченка, з’ясувати особливості творчості поета та його малярських робіт. Найуспішніше виконала всі завдання Коваленко Маша – 7-А кл. (учитель Даценко А.Я.). Вона завоювала почесне І місце!Щиро вітаємо з перемогою нашу юну зірочку та її наставника, зичимо натхнення, нових творчих злетів та перемог!
 

http://karl-gymnasium.at.ua/Share42/558996211.jpg

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 24.12.2015, 09:45 |

Вітаємо знавців рідної мови


         12 грудня 2015 року на базі Полтавської ЗОШ №38 пройшов обласний етап ХVІ Міжнародного конкурсу з української мови ім.П.Яцика, у якому взяли участь і наші гімназисти: Миколенко Арсен (3-А кл., учитель Ляпота Л.О.), Савчук Софія (6-А кл., учитель Овчаренко І.П.), Крамаренко Ірина (8-Б кл., учитель Даценко А.Я.), Домаренко Ольга (11-Б кл., учитель Полтавська Л.П.).
       Переможцями стали учні: Миколенко Арсен – І місце, Домаренко Ольга –ІІІ місце.
     Щиро вітаємо юних мовознавців, які доклали всіх зусиль, щоб довести, що не тільки люблять рідну мову, а й старанно вчать її та відшліфовують свої знання! Зичимо нових творчих досягнень!

http://karl-gymnasium.at.ua/History/523555414141.jpg

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 15.12.2015, 20:19 |

   Вже скоро  прилетять до нас на легких засніжених вітрах чарівні новорічні  свята.  І дорослі ,і  малі з нетерпінням чекають на зустріч з Дідом Морозом, Снігуронькою, на чарівні подарунки Святого Миколая.
   На жаль,   в ці святкові дні на Сході країни все ще  іде неоголошена війна... Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.
   Воїнам,  що не бачать ні сну, ні відпочинку,  кожен день чують свист куль і снарядів, бачать смерть своїх друзів , як ніколи, потрібні увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей.
    Лише відчуваючи нашу підтримку, вони продовжують боротьбу, бо знають, що за ними стоїть народ України. Допомога військовослужбовцям може бути різною. Головне -  мати бажання. Дуже  важлива для наших солдат не лише матеріальна, а й моральна підтримка, особливо дітей, адже саме заради їхнього щасливого майбутнього і взяли хлопці в руки зброю.  Щирі  дитячі листи , малюнки  надихають їх, дають наснагу далі жити і воювати.
     Напередодні новорічних свят вся наша гімназійна родина вирішила порадувати  воїнів , виготовивши для них своїми руками  чудові подарунки, іграшки, обереги , сувеніри, теплі в’язані вироби, солодощі  до Дня Святого Миколая.  Вироби ,що виготовили юні майстри разом зі своїми родинами, поєднували у собі новорічну тематику, патріотичність і ,звісно, дитячу любов, що є найщирішою у всьому світі. Ними ми прикрасили  виставку «Нашим захисникам з любов’ю в серці» . Роботи вразили глядачів оригінальністю та високою майстерністю ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 10.12.2015, 17:01 |

Вітаємо переможців!

   У листопаді-грудні 2015 року відбувся районний етап предметних олімпіад із навчальних дисциплін, конкурсів. Активними їх учасниками були також і гімназисти. Юні обдарування продемонстрували наполегливість та високі результати.

http://karl-gymnasium.at.ua/Motherday/7777772.jpg

http://karl-gymnasium.at.ua/Motherday/278866622222.jpg

http://karl-gymnasium.at.ua/Motherday/22222222.jpg

http://karl-gymnasium.at.ua/Motherday/5666666666.jpg

Гімназисти розуміють, що, навчаючись у ХХІ сторіччі, потрібно володіти інформацією та знаннями. Лише тоді можна знайти своє місце в житті.

 

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 26.11.2015, 10:10 |

Свято- конкурс 

«Знову Леді Осінь закружляла в вальсі ніжнім ,золотім…»


20 листопада в гімназії пройшло найпопулярніше , найулюбленіше  свято  осіннього вальсу  «Знову Леді Осінь закружляла в вальсі ніжнім ,золотім…»


     Цей захід зібрав любителів  величного , вічно молодого , казкового  вальсу.  Зала будинку культури  була переповнена   шанувальниками цього чудового танцю.  Юні артисти вразили глядачів  своїми танцювальними композиціями, які поважне журі відзначило дуже високо. Особливо вразила романтична, лірична атмосфера , яка панувала на конкурсі, щира підтримка болільників,  прекрасні  художні номери, які стали окрасою вечора. Дякуємо нашим юним співачкам Коваленко М., Коваленко Б., Кохановській О., Дев’ятко К. та Федорусь М. Б., які дарували глядачам романтичний, ліричний настрій.
   Надзвичайно красивими були і костюми, які  кожен танцювальний колектив підготував до свого танцю. Яскраві,  підібрані зі смаком,  відповідали стилю  ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 26.11.2015, 10:07 |

Конкурс сучасного українського танцю
          « Україна – талановита країна!»


       6 листопада 2015 року у гімназії відбувся   конкурс сучасного українського  танцю «Україна – талановита країна!», який вже завоював популярність  серед учнів 5- 8 класів.І це не дивно, адже український танець - це краса,енергія, хороший настрій!
     У цьому році конкурс пройшов надзвичайно яскраво та організовано. Всі танцювальні композиції відзначалися майстерністю виконання, артистизмом, оригінальністю, ритмічністю та яскравістю. Порадували наші наймолодші артисти, учні 5 класів. Вони показали  чудові танці, вразивши глядачів своєю надзвичайною енергією, запалом.
     Танцювальний конкурс з кожним роком набирає обертів, стає все більш різноманітним, професійним. Хочеться висловити слова щирої подяки всім , хто причетний до організації цього свята, хто дав можливість доторкнутися серцем до прекрасного , до неповторного світу танцю, до мистецтва. Особливі слова подяки ми говоримо батьківським колективам за підтримку та  допомогу у пошитті таких чудових, яскравих костюмів. Журі визначило переможців конкурсу – 1 місце – 7А, 6А, 5Б класи, 2місце – 7Б, 8Б,5А ,3 місце –  6Б, 8А клас.
 Всі глядачі отримали величезне задоволення від цього танцювального шоу!

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 23.11.2015, 09:46 |

Конкурс професійної майстерності

Віддай дитині крапельку себе, за це душа   наповнюється світлом…                                                                                                                 Л.Костенко     

                                                           
    Учителями не стають, ними народжуються.Учитель – це не тільки Божий дар, а й дуже відповідальна та наполеглива праця і серце, віддане дітям.Саме ці якості педагогів і покликаний виявляти професійний всеукраїнський конкурс «Учитель року ... Читати далі »

« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 49 50 »