Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 02.09.2016, 13:17 |

Осінь ніжно розпустила
 Фарби різних кольорів
 І ласкаво запросила
 Знов до школи школярів.
Вересень немов учитель,
Двері школи відчинив,
Школярів дзвінком врочистим
До навчання запросив


   Перше вересня – це особливе свято, тому що 1 вересня – це День знань. Це свято змін, свято позитивного розвитку  свято пізнання нового та незвіданого .Це свято кожної української родини.
   У Карлівській гімназії  Свято першого дзвоника  пройшло особливо хвилююче, надзвичайно  урочисто.   У цей день зібралася вся шкільна родина- вчителі, батьки, маленькі першачки, що вперше почули малинові переливи першого дзвоника,  Прикрашена яскравими кульками, в буянні квітів, широко та привітно відкрила гімназія  двері для майбутніх першокласників . Їм у цей день пролунало найбільше щирих привітань, побажань та дарунків. Шкільна родина гучними оплесками  привітала   гімназійне поповнення- дорогих першокласників! Школа  прийняла  їх у свої обійми, таких красивих, радісних і схвильованих! 


Гордо, впевнено крокуйте, малюки.
Ви для тат і мам надійна зміна,
Ви продовження достойне для родини,
Ви – майбутня світла гордість України


  У цей святковий день було сказано  найщиріші слова вдячності  нашим доро ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 25.08.2016, 13:04 |

     24 серпня 2016 року  відбулося особливе свято - 25 річниця незалежності  України. Незалежність  дала нам демократію і свободу; почуття громадянської гідності і національної єдності; навчила захищатися і відкрила європейську перспективу . Нарешті виросло перше пострадянське покоління, з новим європейським світоглядом. В цей день ми висловлюємо  почуття невимовної гордості за те ,що живемо на українській землі - найпрекраснішій , найдорожчій серцю , вільній та незалежній.
    Краю мій рідний, земля моя колискова! Із садками вишневими і солов’ями співучими, вербами кучерявими і джерелами чистими, дорогами тополиними і лелеками білокрилими, росами голубими і райдугами семицвітними, із золотими китичками хмелю та соняшниками і мальвами квітучими, рушниками гаптованими і червоними кетягами калини, з хлібом-сіллю гостинними і людьми працьовитими, ланами широкими і небом блакитним .
    Любимо тебе, славимо тебе, бережемо , як найдорожче , що є у житті.
Цій чудовій даті приурочено багато заходів , що відбулися в цей день у місті. 
Юні гімназисти взяли активно взяли участь у  одному з них – патріотичному квесті  « Люби і знай Україну» та вибороли  перше місце.  Наша команда «Єдність» показала себе дружньою, згуртованою, патріотичною.  Кращими вони були і в туризмі , і в спортивних змаганнях, і в інтелектуальних конкурсах. 
Щиро вітаємо всіх учасників  команди  та бажаємо  їм перемог та успіхів!

 

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 27.06.2016, 19:48 |

       Чудового літнього дня відкрилися двері  табору «Сонячний» Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко для всіх бажаючих в ньому оздоровитися. Традиційно, першого дня відвідали свято до Дня захисту дітей, а далі «Сонячний» почав своє  яскраве, насичене подіями і дитячим сміхом життя.
      Для організації різних видів діяльності у таборі підготовлено  ігрові та спальні кімнати, приміщення для роботи гуртків, актову залу, створено куточки безпеки та інформаційні стенди.
       Одним із найважливіших чинників, які  впливають на здоров'я, є повноцінне і якісне харчування. В оздоровчому меню табору були враховані всі вимоги  щодо його  збалансованості, вітамінізації, дотримані санітарно—гігієнічні норми  організації харчування дітей.  Не обійшлося і без смаколиків, які так люблять дітлахи. Вони залюбки ласували полуницею, свіжою випічкою, цукерками, печивом  та пряниками в асортименті, ряжанкою, йогуртом, соками.
      Освітньо-виховна робота в таборі   проводилась в багатьох напрямках, пріоритетними з яких є національно-патріотичне, художньо-естетичне виховання учнів, активне залучення їх до здоров'язбережувальної діяльності, розмаїття інтелектуальних, розважальних заходів, екскурсії.
        Любов до Батьківщини, повагу до пам'яті її героїв слід плекати змалку, тому вихованці табору активно брали участь у заходах до 20-ї річниці Конституції України, вшанували пам'ять полеглих воїнів в радянсько-німецькій війні, поклали  квіти до меморіалу Вічної Слави та братської могили загиблих солдатів ... Читати далі »

ДодавАвтор: Олена_Павлівна | ДатаДата: 12.06.2016, 12:13 |


     Без  здоров'я і мудрість не має значення, і мистецтво бліде, і сила в'яне, і багатство без користі, і слово без сили.
                                                                                                                                                              Герофіл
   
       Здоров'я ― мудрих гонорар і запорука щастя.  Саме тому про нього слід дбати ще з дитячого віку.  Необхідною умовою ефективної роботи  з попередження   хвороб є систематичне виконання ранкової гімнастики, дотримання вимог особистої гігієни, активний руховий режим, загартування. Доцільним у проведенні профілактичної роботи є бесіди, виховні заходи та практичні заняття на здоров'язберігаючу  тематику.
      Нинішнього дня вихованці табору «Сонячний» багато дізнались про те, як дбати про власне здоров'я. Цьому сприяли виховні заходи «Здоров'я ― найцінніший скарб», змагання з футболу на свіжому повітрі, ін ... Читати далі »

ДодавАвтор: Олена_Павлівна | ДатаДата: 11.06.2016, 18:04 |

                                                                                                                          Гарна птиця пером, а людина умом.

Народне прислів'я

       Гострий розум, кмітливість і передбачливість є передумовою не тільки успішного навчання, а й  досягнення будь-якої поставленої мети. Розвиток розумових здібностей, логічного мислення, уваги, вміння аналізувати, систематизувати, робити висновки є надзвичайно важливим задля  формування  всебічно розвиненої  особистості.

      Цього дня в таборі «Сонячний» відбулися справжні змагання розумників: інтелектуальна гра «Щасливий випадок»,  інтелектуальний марафон «Розумники й розумниці», в яких наші вихованці виявили свій неабиякий потенціал.

     Практичний психолог Лавроненко Н.М. провела розвивальне заняття «Я + інші», в процесі якого діти здобули практичні знання щодо вирішення проблемних ситуацій та розв'язання конфліктів.

    Надзвичайно цікавою і змістовною була екскурсія до районної дитячої бібліотеки. Дітям сподобались запропоновані цікаві загадки, ... Читати далі »

ДодавАвтор: Олена_Павлівна | ДатаДата: 10.06.2016, 17:58 |

                                                                              Де природа ― мати, а людина ― батько, там добра багато.
                                                                                                                                    Народне прислів'я
     Виховання екологічної культури, бережного ставлення до природи є одним із найважливіших аспектів у формуванні особистісних якостей  кожної дитини.
     Екскурсія «Вчимося спостерігати» відкрила  школярам раніше непомічений таємничий світ маленьких жителів планети, спонукала до осмислення необхідності гармонічного співіснування людини з природою.
     Вікторина «Рекорди у світі тварин і рослин» збагатила знання учнів новими фактами і вражаючими досягненнями тварин.
     Під час години спілкування «Ким бути?» практичний психолог Лавроненко Н.М. сприяла становленню у вихован ... Читати далі »

ДодавАвтор: Олена_Павлівна | ДатаДата: 06.06.2016, 17:32 |


                         Спорт стає засобом виховання тоді,  коли він ― улюблене заняття кожного.                                   
                                                                          В.Сухомлинський  
       Спортивні змагання ― чи не найулюбленіший час дітвори. Цього дня вихованці з різних загонів випробовували свої сили в конкурсах,  естафетах,  командних іграх. «Веселі старти» були справді веселими як для гравців, так і для вболівальників. Юні спортсмени виявили неабияку спритність, швидкість і витривалість. І хоча перемогу здобула команда, яка здобула найбільшу кількість очок, та всіх поєднала справжня дружба і прагнення реваншу.
          Плідним виявився цей день і на творчі поробки. Керівники гуртків Карлівської районної  Станції юних техніків       Бобрицький Я.А. та  Гоменюк К.Д. сприяли розкриттю в школярів уяви, фантазії, практичних навичок у виготовленні сувенірів. Діти з задоволенням займалися улюбленою справою, вдосконалювали свої вміння.
       ... Читати далі »

ДодавАвтор: Олена_Павлівна | ДатаДата: 04.06.2016, 17:17 |

Щороку  серця  десятків  учнів  Карлівської гімназії  імені  Ніни  Герасименко  зігріті теплими, лагідними і ніжними промінцями  оздоровчого  табору «Сонячний». Вихователі в ньому, мов справжні мами, турбуються про кожну дитинку, переймаються  її потребами, вихованням та розвитком індивідуальності.
     Місяць червень, щедрий на свята і сповнений світла від дитячих усмішок, розпочався Днем  захисту дітей. Вихованці табору «Сонячний» з цікавістю спостерігали за дійством, яке відбувалося на сцені Районного будинку культури і щиро вітали  юних  акторів  та виконавців гучними оплесками. Не менш захоплюючими були майстер-класи,  на яких дітей навчали виготовляти сувеніри з паперу і  картону. Любителям активного відпочинку припали до душі спортивні конкурси та естафети.
     З піднесеним настроєм у дружньому колі табірної сім'ї відбулась урочиста лінійка та святковий концерт до відкриття «Сонячного». Дорослі і малі не стримували своїх яскавих емоцій, вітаючи виступи юних артистів. Усі вихованці пообіцяли неухильно дотримуватись  законів табору і обов'язково знайти нових друзів.
      Наостанок   свята    начальник табору Капінус Л.О.  побажала      всім присутнім гарного і вдалого відпочинку,  здійснення творчих задумів.    
   
http://karl-gymnasium.at.ua/2a/54321.jpg     http://karl-gymnasium.at.ua/2a/9876890.jpg

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 03.06.2016, 12:54 |

Ось і пролетів навчальний рік, віддзвенів шкільний двіночок, сповіщаючи про початок нового, уже дорослого, самостійного життя випускникам школи, а малечі – про початок цікавого літнього відпочинку. Відшуміли уже й випускні вечори.  26 випуск проводжає Карлівська гімназія імені Ніни Герасименко…. Ось вони на останньому святі – красиві й розумні,  статні й елегантні, креативні та успішні, горді і щасливі. І ми гордимося ними! Нам, педагогам,  приємно чути  оцінку нашій роботі саме з уст уже таких дорослих дітей: «Ми навчалися в найкращій школі, ми отримали найміцніші знання».  Та і як же не гордитися? Адже із 21 медаліста усього району – 11 – саме  із гімназії. Разом із батьками ми ростили їх, опікували,  давали знання, виховували  й  проводжаємо  з великим багажем знань та позитивних рис, які вони увібрали в себе протягом 11 років: творчість, неординарність, толерантність, вимогливість до себе, позитивну емоційність, гуманність, порядність.  Скільки всього бачили за ці роки шкільні стіни: перші поразки й перемоги, заохочення і критику, гордість за виконання доручень і радість спілкування з однокласниками, міцну дружбу й першу закоханість — все, з чого складається шкільне життя. Кожна дитина у нашому навчальному закладі – то маленька зірочка, яка при підтримці дорослих обов’язково стане яскравою зіркою в житті. Ми намагаємося розгледіти в кожній особистості талант і розвинути його. «Кожній дитині – справу до душі» - правило, за яким живе гімназія. Тому наші вихованці – артисти і художники, екологи і пошуковці, туристи і спортсмени, дослідники і науковці. Вони вміють керувати і бути виконавцями, формуючи цим якості спр ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 03.06.2016, 12:49 |

    Школа ХХІ століття – це школа самовизначення й самореалізації особистості. Будь-який сучасний навчальний заклад прагне до корінного переосмислення та актуалізації змісту освіти, розвитку й саморозвитку компетентної, креативної особистості, яка вміє творчо розв’язувати проблеми, прагне змінити на краще своє життя і життя своєї країни. «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному суспільстві, не має ніякої цінності», - стверджував Р.Кійосакі. 
  Колектив Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко вважає, що тільки по-справжньому освічена людина може бути успішною та досягти поставленої мети. Тому наше головне завдання – навчати учнів на високому рівні, розвивати їх творчий потенціал, потребу в отриманні знань та вміння їх застосовувати в житті. Ми несемо відповідальність перед країною та нашим майбутнім за навчання та виховання дітей. Саме потреба суспільства у творчих, талановитих, конкурентоспроможних громадянах зумовила втілення проекту розвитку гімназії «Школа соціального успіху – гімназія рівних можливостей».
    За роки існування наш заклад став сучасним освітнім центром, де плекають традиції, формують активну життєву позицію, розвивають ініціативність, відповідальність, обдарованість, лідерські якості дитини, дивляться впевнено вперед. 
    Основна наша гордість – випускники, які працюють у різних галузях життя. Їх успіхи – це спільний результат роботи гімназії, учнів та батьків, найкращий показник якісної освіти. Цьогорічні випускники також є гордістю закладу, адже серед них – 11 медалістів, які підтвердили свої знання на державній підсумковій атестації, що проходила у формі ЗНО. Наші одинадцятикласники отримали д ... Читати далі »

« 1 2 ... 26 27 28 29 30 ... 49 50 »