Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 20.01.2013, 00:17 |

     Наш час потребує лідерів нової формації, людей компетентних, здатних мислити неординарно, креативно, творчо, ухвалювати нестандартні рішення, брати на себе відповідальність. Завдання лідера- допомогти повірити у   власні сили.
     17.01 2013 р. в м. Полтава відбувся обласний форум учнівського самоврядування. На порядку денному стояло важливе питання- вибори голови обласного об”єднання  старшокласників .Карлівський район  представляла  учениця  10-А класу  гімназії імені Ніни Герасименко, член районної  ради учнівського самоврядування  Кошляк  Анастасія. На форум  зібралися представники районів, лідери, які висувалися на голову об”єднання, вчителі . Кожен з кандидатів мав змогу представити свою програму , познайомити з своїми планами на майбутнє, зі своїм  баченням роботи  обласної організації учнівського самоврядування. Шляхом таємного голосування було обрано голову об”єднання. Ним став представник з м. Кременчука Лець В.  З учасниками ... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 31.12.2012, 02:03 |

Рік Новий — це найкраще свято,
Стільки мрій, сподівань, надій.
Щастя й радості прагнеш багато,
А в природі — морозу й завій.
Щоб ялинки усі засніжило
Й гірка снігом покрита була.
Вдень щоб сонечко нам світило,
А вночі — казка в хату зайшла.
Щоб у хаті був ріг достатку,
Домочадці здорові були.
Та було все спокійно і гладко,
В мирі й злагоді всі жили.
То ж усім вам цього бажаю:
Сил, здоров’ячка, миру й тепла
І добра повну чашу до краю,
Щоб удача присутня була.
Щоб здійснились найкращі мрії,
І усі сподівання збулись.
А в природі хай віють завії

Аж до неба злітають ввись.
Сядуть всі за столи святкові,
Кольорові ввімкнуть ліхтарі.
І поллються слова чудові,
Аж зірки засміються вгорі...

З Новим роком усіх я вітаю!
Хай він вам подарує це все.
А на Землю від краю й до краю
Віру, Надію й Любов принесе!

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 21.12.2012, 20:17 |

     Біля маленьких дітей стає він чарівною казкою, коли невидимий з`являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці. Виростають діти - і добра казка зникає, а Миколай залишається і щороку приходить він у кожну господу з миром і подарунками.
    Завітав у гості Миколай і до учнів початкової школи гімназії ім. Ніни Герасименко. А учні 4-Б класу допомогли йому зустрітися з школярами, показавши театралізоване дійство «Миколай до нас прийшов». Вся природа в очікуванні приходу Миколая, а на сцені зірки, місяць і Янголята готуються до зустрічі (учні-актори Ткаченко А., Приліпко Д., Чепелко А., Назаренко А., Ляхова Ю., Фалалеєва А.)
    А на сцені діти, які впереддень сваряться, а чортики їм за це вночі підкладають лозини (актори Куля А., Бойченко Д., Сириця В., Стогній Д.). Маленькі глядачі також отримали лозинки на пам`ять від Антипка, але пообіцяли стати слухняними. Але добро, чуйність перемагають і діти на сцені отримують жадані подарунки. А учні 4-Б класу піснею прославляють добрі справи святого Миколая.

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 15.12.2012, 23:50 |

     Сміх продовжує життя. Ця істина відома людству з незапам’ятних часів. Тому-то і люблять  люди так часто насолоджуватися гумористичними шоу-програмами, споглядати бенефіси коміків та змагання молоді у КВК.
       Саме КВК стало традиційним  шоу, яке приносить радість та сміх, відволікає від буденної рутини, урізноманітнює життя.
     14 грудня у Карлівському РБК пройшов районний конкурс КВК шкільних команд. Участь взяло 5 команд-конурсантів: збірна ЗОШ №4 та гімназії «Проект "Х”», збірної ЗОШ №1 та ЗОШ №3,  команда Голобородківської  ЗОШ  - «Гб Клас», Федорівської -  «Гарячі голови» та Варварівської -  «M&M's»
Усі учасники продемонстрували достойну гру, зал неодноразово заходився сміхом. Щось виходило краще, щось гірше. Конкурс «Біатлон» був невдалим для всіх учасників, а «Домашнє завдання» було виконано на «відмінно».
Так як КВК  - це конкурс, то  завжди є переможці, а є переможені. Цього разу «Проект "Х”» був на першому місці. Вітаємо наших «веселих» та «кмітливих» , і побажаємо їм успіху, який знадобиться на зональних іграх у січні.

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 07.12.2012, 15:59 |

     20-21 листопада  2012  року  у  Полтавському  національному педагогічному  університеті  імені  В.Г. Короленка  відбулася  Міжнародна  науково-практична  конференція  по проблемі  «Упровадження  інновацій  як  чинник  єдності  педагогічної  теорії  та  освітньої практики».
        Організація  інноваційного  освітнього  простору, упровадження  інновацій, реалізація  їх  на практиці, інтерактивні  технології  у  системі  гімназійної  освіти,   інформаційно-комунікаційні  технології  у  формуванні  інноваційного  освітнього  середовища, особливості  інноваційних  процесів  України,  Азербайджану,  Таджикистану,  Туркменістану – ось  неповний  перелік  тем,  які  були  висвітлені  науковцями  педагогічних  вузів  Києва, Полтави, Харкова, Донецька, Баку  та  директорами  навчальних  закладів  Полтавщини.
         Напрямки  інноваційного  розвитку  Карлівської  гімназії  імені  Ніни  Герасименко  на  конференції  представили  директор  Рогодченко  І.О. та  заступник  директора  з  науково-методичної  роботи  Полтавська  Л.П.
        «Моделювання інноваційного  освітнього  простору  навчального  закладу, який  розвивається» - тема   висвітлення  пріоритетних  напрямків  реалізації  пр ... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 02.12.2012, 18:35 |

     28 листопада 2012 року учні 10-11 класів-Шкарупа Тетяна (10-В), Калініченко Тетяна (10-В), Ревенко Анастасія (10-В), Редченко Павло (10-А), Васько Владислав (11-Б), Ніколаєв Сергій (11-А) нашої гімназії взяли участь у районному конкурсі захисту проектів з фізики та інформатики. Темою для дослідження стала актуальна,на сьогоднішній день проблема,а саме : « Згубна дія радіоактивного випромінювання на живі організми». Підготовка та робота над проектом тривала довгий час. Разом ми шукали відповідний матеріал, створювали продукт,що підтвердив нашу довготривалу і результатну працю. Цим продуктом став дозиметр, який за допомогою підручних матеріалів ми склали самі. Звісно, він пройшов декілька ступенів перевірки. Разом з керівниками ми протестували його у рентген кабінеті  Карлівської ЦРЛ, виміряли рівень радіації в рідній школі. Такий же прилад був подарований фізичному кабінету для роботи на уроках.
     Спільна праця згуртувала нас,допомогла нам здружитися і показати хороший результат. Так, на базі  ЗОШ № 3 ми продемонструвати власний виріб і гідно захистили проект. В кінці наша команда показала журі й усім присутнім короткометражний фільм з нашою участю, який став підтвердженням спільної праці,а також справжній, працюючий прилад для вимірювання радіації.  Хотілося б подякувати нашим наставникам - Третяк Аллі Миколаївні -учителю фізики та Безсмертній Яніні Володимирівні-  учителю інформатики нашої гімназії, які допомагали всій команді, завдяки яким  ми дійшли до перемоги і отримали почесне звання гран-прі.
ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 01.12.2012, 20:02 |

     Чудове, яскраве дійство відбулося 30 листопада в гімназії. Знову зібрав своїх прихильників конкурс сучасного танцю «Зорі віщують вам успіх».
     Танець – це краса, спорт, здоров’я, хороший настрій, драйв. Це дійсно дуже добре продемонстрували всі учасники конкурсу, що дуже серйозно підготувалися до нього.
     Чудові, енергійні, яскраві композиції підготували юні танцюристи, які своїми виступами закликали всіх: «Танцюй, як ми, танцюй краще нас!».
     Вразили глядачів і чудові костюми, які спеціально для конкурсу були пошиті танцювальними колективами, за що ми висловлюємо щиру вдячність.
     Як завжди хочеться відзначити юних артистів, що своїм співом чудово й гармонійно доповнювали програму вечора. Це Кохановська Оля, Калініченко Анжеліка, Трегуб Вікторія .
     Але конкурс є конкурс. Перемогу у номінації 7–8 класи здобули учні 8-В клас, 2 місце 7-А клас, 3 місце 8-Б і 7-Б.
     1 місце серед 5-6 класів вибороли 6-А клас, 2 місце 6-Б, 3 місце 5-А, 5-Б класи.
       Бажаємо всім успіхів та творчих злетів!




ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 25.11.2012, 09:28 |

Нещодавно в гімназії відбулося традиційне свято« Осінній бал»,яке з нетерпінням чекали всі старшокласники. Конкурс,що в цьому році мав романтичну назву «Зворушливі ритми вальсу…» ,знову зібрав любителів вічно юного, нестаріючого танцю. Вальс - король танцю ,який знову стає дедалі більш популярним серед молоді, бо саме з осіннім часом асоціюється традиція проведення балів.
То ж свій невеличкий бал влаштували і учасники  нашого вечора, які підготували і показали надзвичайно красиві,артистичні,майстерно виконані танцювальні композиції. Неповторну атмосферу свята, радості та піднесення створювали чудові ведучі Юлія Бобрицька та Владислав Васько, вони розповідали цікаві факти,читали вірші під музику вальсу,щиро підтримували усіх конкурсантів. Прекрасним доповненням гарного настрою гостей стали  виступи Руслани Філонець, Вікторії Трегуб,Ольги Кохановської,Аліни Боровик, Лейли Мамедової, котрі були справжньою окрасою дійства.  
В залі панувала позитивна енергетика, пристрасність «вболівання», емоційність, не вщухали бурхливі оплески, царювала атмосфера краси,ніжності,витонченості,романтики,кохання. З кожним виступом журі було все важче визначити переможців. Але ж конкурс є конкурс.
Отже,1місце вибороли 11-А та 10-В класи, 11-Б, 10-Б- 2 місце, 9-А, 9-Б, 9-В, 10-А – 3 місце.
Більше двох годин, протягом яких проходив наш конкурс , пролетіли на одному диханні, непомітно. Слова найщирішої вдячності висловлюємо всім батьківським колективам,які допомагали в пошитті неперевершених костюмів,а також організаторам та учасникам яким вдалося створити вражаюче яскраве свято. На наступний рік з нетерпінням будемо чекати нових відкриттів, нових вражень!

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 23.11.2012, 09:43 |

23 листопада  у нашому місті,  біля пам’ятного знаку жертвам Голодомору  відбувся мітинг та покладання квітів присвячені 80-м роковинам Голодомору 1932-1933 років. Скорботним дзвоном та хвилиною мовчання  вшанували пам'ять наших земляків та всіх людей , які померли  від голоду. Це трагічна сторінка історії нашого народу – національне горе, яке забрало життя мільйонів невинних людей закатованих найстрашнішою смертю – голодом. Учні Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко  взяли активну участь у цьому заході, а вчителями школи було проведено тематичні виховні та класні години на теми «Україна пам’ятає», «Голодний рік», «Український голодомор 1932-1933 рр.»
Тож, усі разом схиляємо голови в пошані до страждань тих сотень тисяч українців і пам’ятаємо минуле свого народу заради прийдешнього,та приєднаємося до всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті».

« 1 2 ... 40 41 42 43 44 ... 49 50 »