Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 05.06.2012, 00:19 |

   У квітучу літню пору ми відзначаємо свято найменших громадян нашої держави.
Все навколо  квітне і  дихає життям. Сонце зігріває своїм теплом, а легке літнє повітря дарує задоволення  і  наповнює  нас  силою  природи.
   Такі самі відчуття викликають діти. Найкраще, що у нас є. Вони надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру в життя.
  Святковий захід,  присвячений  Дню захисту  дітей ,  розпочався о 9 годині 30 хвилин.
  Завітали на  це свято   дорослі ,  вихованці  дошкільних навчальних закладів та учні з пришкільних оздоровчих таборів. На міському стадіоні відбулася театралізована ігрова програма за участю вихованців БДЮТ. Почесні гості вітали малят зі святом  і вручили подарунки  та солодощі. На малечу з дитячих садочків  чекала  музично - розважальна  програма.  Учні  1А класу, переодягнені  в  казкових героїв, допомагали вихователям розважати  малят, грали з ними у  цікаві ігри.
     Ми зобов’язані зробити все можливе, щоб наша  малеча росла щасливою, розумною, здоровою  і  талановитою.  Нехай  наших діток оточують доброта   і  розуміння,  а  їхні  мрії  завжди  збуваються.
Малята   – наша надія, наша гордість.
   Щирі вітання – батькам.  Нехай  Ваші  діти  приносять  тільки радість,  приємні  клопоти  та  будуть  втіленням  Ваших  мрій!

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 13.05.2012, 11:34 |

    Друга неділя травня – День Матері. У цей день найкращі слова линуть всім жінкам у привітаннях! Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово «Мама». Мама! Найдорожче слово в світі Де б не був ти, що б ти не робив. Назавжди вона твій шлях освітить ніжним серцем відданим тобі! Мама це найближча, найдобріша, найкрасивіша і наймиліша людина у світі. Її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах, материнська любов зігріває нас все життя аж до старості. Її створив Бог на цій землі для краси і щастя, щоб вона дарувала життя і була продовжувачем роду людського.
     Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, щастя і добра на довгі літа! Нехай здоровими і щасливими зростають Ваші дітки: і рожевощока малеча, і статні юнаки та дівчата, ті,  котрі самі пізнали щастя батьківства  і ті, кому вже життя помережило скроні сріблом. Поваги Вам і шани від людей, а від Всевишнього – благословення!





ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 10.05.2012, 12:09 |


     28 квітня у Карлівській  гімназії  ім.. Н. Герасименко, відбулося дуже радісне і трішечки сумне свято – свято Останнього дзвоника для одинадцятикласників.
      Останній дзвінок! Скільки в ньому спогадів, мрій і сподівань, радості і смутку, світлої печалі… І чим ближче день випуску, день розлуки з друзями, з учителями, з рідною  школою, тим схвильованіше, відвертіше  звучить у висловах старшокласників відчуття великої  подяки самій світлій і радісній порі, яка зветься «шкільні роки».
     За традицією з вітальними словами до учнів звернулися директор школи І.О. Рогодченко, міський голова В.А Слєпцов,батьки ОГ.Коноавл. Вони побажали випускникам  натхнення, успіхів у здійсненні життєвих планів. Своїх найстарших товаришів привітали найменші друзі-гімназисти.А матері вручили вишиті рушники ,як благословення на щастя своїм дітям-випускникам.
     І ось лунає останній дзвоник, який кличе у незвідану дорогу майбутнього,як рубіж між дитинством і дорослим життям.

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 07.05.2012, 11:21 |

Дорогі визволителі, шановні ветерани Великої Вітчизняної війни !
     Від усього серця вітаємо Вас з річницею Великої Перемоги. Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.
     У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.
    Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за Ваш безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, яку не знало людство.
      Щиро бажаємо Вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я, довгих років активного життя, родинного затишку і тепла. Нехай зігріває всіх нас незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього рідної землі. Зі святом Вас, дорогі визволителі! 

Знову Вічний вогонь обпікає серця,
Знову спогад далекий приносить неспокій,
Бо дорогам воєннім немає кінця,
Бо приходять до Вас побратими крізь роки,
Забираючи друзів в останній політ,
Щоб по їхніх стежках вже онуки ходили...
Тільки вічний вогонь об'єднує усіх,
Щоб вклонитися Вам і солдатським могилам.


ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 20.04.2012, 15:29 |

        Для Карлівчан вже традиційним стало обласне свято «Воскресни, писанко!», що відбувається на другий день Великодня в Районному будинку культури. Та кожного разу дійство відбувається по-новому. Змінюється сценарій всього дійства, репертуар у артистів , запрошуються митці, оновлюється виставка виробів...
       Учителі та учні гімназії заздалегідь почали підготовку до свята Писанки. Тому вже 5 квітня у стінах закладу була проведена шкільна виставка декоративних композицій. Вона була досить різноплановою. Експонувалися і групові, і індивідуальні роботи учнів 1-10 класів. Дітей підтримали  батьки, що допомогли втілити оригінальні ідеї в життя. Тут були  писанки,  серветки, оздоби із солоного тіста, великоднє гільце, плетені іграшки і безліч оригінальних декоративних композицій.  Деякі родини гімназистів порадували глядачів виробами з бісеру, квілінгом, артишоком і, навіть, вишитими іконами, котрі надали всій виставці урочистого вигляду. Учні студії виготовили картини на склі в народному стилі.
       У присутніх настрій піднесений, як і годиться напередодні великого християнського свята. Поважному журі було досить важко в такому розмаїтті композицій обирати кращих.  Приємно здивували політ фантазії та висока майстерність  учасників заходу.
       На обласне свято було вибрано понад 30 найменувань.
 
Вітаємо переможців виставки-конкурсу гімназії
«Писанка – багатство нашого народу, вічності перлина!»


1 місце
4-А клас із композицією «Великодня фантазія»,
... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 15.04.2012, 23:16 |

  «Душа не втомлюється, не старіє, не хворіє»
                                                  Г. Вовченко
    А вам часто доводиться спілкуватися з творчими людьми? Той, кому хоч раз випала така нагода, пам’ятатиме про це довго…
    5 квітня в Карлівській ЦРБ відбулася зустріч учнів 11-А та 11-В класів Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко з відомою полтавською поетесою Галиною Вовченко. Вона народилася в нашому рідному місті. Бібліотекарі розповіли про життєвий і творчий шлях майстрині слова. Ми дізналися, що вона є лауреатом та переможцем багатьох конкурсів. Отже, карлівській землі є ким пишатися. Галина Вовченко – автор 12 поетичних збірок (готується до друку 13-та). Ми прослухали пісню на її слова «Осені вальс»(музика Ксенії Виговської), яка сподобалася всім, без сумніву! Осінь, до речі, - її улюблена пора року. Учні декламували поезії Галини Вовченко. Складно стримати хвилювання, коли виступаєш перед авторкою, але, на мою думку, вони впоралися, адже в кожен рядок уклали часточку душі. Потім старшокласники мали можливість насолодитися поезіями в авторському виконанні. Звісно, така нагода випадає не часто. Галина Вовченко донесла до нас зовсім інше значення, власне, первинне.  У кожному рядку таївся глибокий сенс , тому в усіх присутніх аж перехоплювало подих. Крім поезії, Г. Вовченко захоплюється фотографією. Вона представила нам свою збірку «Фотопоезії» , світлини в якій вразили багатством та витонченіс ... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 14.04.2012, 13:22 |

    Від усього серця щиро вітаємо Вас із найсвітлішим весняним святом – Воскресінням Христовим! Із цієї нагоди прийміть наші найкращі вітання і побажання Божого благословення, здоров'я і добробуту!
    Тож бажаємо Вам і вашим рідним у ці весняні дні відчути повноту життя, щедроти української землі та родинне тепло. Нехай Господь дарує Вам любов, радість, мир та злагоду на довгії літа, і нехай радісні Пасхальні дні покладуть благодатні початки нових перемог і звершень на Вашому життєвому шляху. Христос Воскрес!

Весна розквітла наче казка,
І сяє сонцем височінь небес.
Вітаємо із світлим святом Пасхи!
Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!


ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 05.04.2012, 10:32 |


Шановна Ірино Остапівно!
   Прийміть наші сердечні привітання з Днем народження! Хай сьогодні лише для Вас розквітнуть найкращі квіти, звучать найтепліші слова, збуваються сокровенні бажання.
   Поздоровляючи з цим чудовим святом бажаємо Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Нехай у всіх починаннях супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку колег і однодумців, а непроста робота приносить задоволення і творчі перемоги. Бажаємо також, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро. Зичимо міцного здоров’я, великого людського щастя, миру і злагоди у вашій родині. Завжди залишайтеся такою ж молодою й чарівною. Хай буде щасливою кожна мить Вашого життя! 
Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині,
Щоб радісний настрій у серці не згас,
Все світле, гарне, що треба людині,
Нехай неодмінно приходить до Вас!
Хай щастя приходить і ллється рікою,
Хай горе обходить завжди стороною,
Хай доля дарує Вам довгі літа,
А в серці завжди хай живе доброта!

Педагогічний та учнівський колективи

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 27.03.2012, 23:33 |

   26 березня у Карлівській гімназії імені Ніни Герасименко відбувся районний фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров’я». У фестивалі взяли участь 12 агід бригад району та міських шкіл. Команда нашої гімназії «Аква Віта» теж стала активним учасником цього дійства. Дівчатка вибороли почесне І місце та стали учасниками ІV обласного фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я». Команда «Аква Віта» достойно представила наш район, набравши 112 балів із 145 можливих.
Висловлюємо щиру вдячність учасникам команди «Аква Віта»:

  • Палатай Д.,
  • Мацак Я.,
  • Бойко А.,
  • Положишник К.,
  • Бублій О.,
  • Дяченко А.,
  • Омельченко Ю..  

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 25.03.2012, 22:54 |

          На базі гімназії відбулося районне засідання "Школи молодого вчителя". В ньому брало участь 16 учителів із різних шкіл.
         Своїм досвідом поділилися і учителі початкових класів.
         Молоді колеги мали змогу переглянути урок математики вчителя вищої кваліфікаційної категорії Баган О.П. Вона працює за системою розвивального навчання. На уроці другокласники досліджували, як порівняти багатоцифрові числа  у позиційних системах.
         Вчителі ознайомилися зі стилем, цілями та методами розвивального навчання.
         Дещо з побаченого, можна застосувати молодим колегам у своїй роботі.


       Наступний урок був у 4 класі. Учитель Губарь О.В. разом зі своїми вихованцями проводила урок – проект « Донька Прометея».
          Звісно, до такого уроку діти повинні готуватися заздалегідь. І тому було дано завдання відшукати нову інформацію в різних джерелах. Діти були поділені на групи і кожна з них досліджувала своє завдання, відшукували відповідну інформацію. Результатом роботи було створення  сторінок «Літературознавство», «Дослідницька»,  «Поетична», «Творча», по яких і відбувся захист проекту.
           На уроці діти також передавали настрій за допомогою малюнків – символів від прочитаних поетичних творів Лесі Українки.
           Тож бажаємо вам, молоді колеги, терпіння, творчих злетів, здійснення мрій та сподівань.

« 1 2 ... 42 43 44 45 46 ... 49 50 »