Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Олена_Павлівна | ДатаДата: 04.04.2013, 21:01 |

    2-3 квітня у місті Полтаві на базі Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді проходили обласні змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання.Позмагатися і показати свою майстерність вирішили 58 учасників з усіх куточків Полтавщини.
     З гордістю повідомляємо,що учень 3-А класу Мшецян Володимир здобув почесне 2 місце у розділі змагань "Виготовлення гумомоторної моделі", а учень 3-Б класу Антіпов Артем у розділі змагань "Виготовлення моделі транспортної техніки" теж здобув срібло. В підсумку команда Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко виборола 3-е місце на обласних змаганнях.

                                                                   Вітаємо з перемогою!

   http://karl-gymnasium.at.ua/class_visti/16161616.jpg     http://karl-gymnasium.at.ua/class_visti/15151515.jpg

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 04.04.2013, 18:53 |

     27 березня у м. Полтава вперше відбувся чемпіонат області серед юних підприємців під назвою «Крок до бізнесу». Він проходив на базі   Полтавського  університету  економіки і торгівлі ,на змагання з’їхалися 19 команд старшокласників. Метою  конкурсу було спрямувати інтелектуальний і творчий потенціал обдарованої молоді на розвиток підприємництва.
    Наш район представляла команда  «Бастіон» Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко, до складу якої увійшли учні :Васько Владислав(11-Б),Ніколаєв Сергій(11-А),Ревенко Анастасія(10-В),під  керівництвом   вчителя економіки Хміль Тамари Валентинівни. Фінальна частина змагання, як і відбіркові тури, була розділена на кілька етапів.  Після їх проходження в супер фінал дісталися лише чотири найкращі команди, серед яких потрапив і «Бастіон». У підсумку ми вибороли III почесне місце.
     Сподіваємося, що досвід, отриманий нами у роботі чемпіонату, стане у нагоді при виборі майбутньої професії, а позитивні враження нагадуватимуть про дружню роботу в команді. Адже ,запуск бізнесу - це завжди складно, але в той же час і цікаво. Тому така гра - хороша можливість випробувати себе.
Васько Владислав учень 11-Б класу

ДодавАвтор: Олена_Павлівна | ДатаДата: 29.03.2013, 20:21 |

     Не буду хвалитись, танцюристом я себе ніколи не вважав. Тому, коли дідусь запропонував навчитись бальним танцям у щойно відкритому клубі, скромно промовчав. Та все ж, зрештою вирішив спробувати.
Спочатку мені все тут здавалося дивним: незвична музика, незнайомі рухи. Навіть тренер, Євген Сергійович Бронніков, не схожий на вчителів, до яких ми звикли. Енергійний, впевнений у своїй справі, він просто заражав нас любов’ю до танцю. Навіть невдачі не засмучували. А кожен, хоч і маленький крок уперед, він обов’язково відзначав.
     Отак непомітно, наче самі собою, окремі рухи злились в елементи танцю. І коли Євген Сергійович запропонував взяти  участь у ІІІ відкритому Міжнародному фестивалі зі спортивного бального танцю «Полтавський вальс-2013», я з ентузіазмом поринув у підготовку. Щоправда не сам, а з моєю партнеркою Владою Хомутник.
     І ось 25 березня я вперше став на справжній танцювальний паркет. Більше трьох сотень учасників (солістів і пар) вийшли на традиційний вітальний парад. Від такої кількості конкурентів ми навіть розгубились. Та коли почули знайомі ритми вальсу і ча-ча-ча, зібрались і показали суддям усе, чого встигли навчитись за неповний навчальний рік.
      Ми кружляли серед пар з усіх куточків України: з Одеси, Александрії, Дніпропетровська, Нової Каховки, Харкова, Кременчука, Полтави та інших міст – усіх не пригадаєш.
     За результатами оцінювання серед дебютантів нашої вікової категорії ми отримали золоті медалі та грамоти за зайнятеІ місце. Серце аж підскочило, коли коментатор урочисто оголосив: «Пара №102, клуб «Авіа-Денс», місто Карлівка».
< ... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 06.03.2013, 22:07 |

     Наші дорогі жінки! Прийміть найщиріші і найтепліші вітання до свята - 8 Березня! Ваше прекрасне свято стало непідробним символом весни, з яким пов'язані найсвітліші надії на зміни. Це чудовий час, коли оживає природа, стають тепліші взаємини людей, народжуються грандіозні плани і нові мрії. Ми дякуємо вам за красу і чарівність, розуміння і терпіння. Нехай у вашій душі завжди цвіте весна, а щастя, любов і удача будуть вашими незмінними супутниками! І нехай тепла атмосфера цього прекрасного весняного свята зігріває ваші серця, а чоловіки виконують всі ваші таємні бажання! Міцного здоров'я, благополуччя, радості Вам і Вашим близьким!

Зі святом весни вітаємо,
Щастя й успіхів бажаємо,
Удачі, здоров'я, тепла,
Нехай всі незгоди згорають до тла,
Щоб тільки добро у житті велося,
Хай збудиться все,
Що ще не збулося!

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 25.02.2013, 15:44 |

  Пройшов обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2013» в номінації «Російська мова». Наш заклад і район в цілому гідно представила учитель російської мови та світової літератури, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, учитель-методист Заховайко Ганна Михайлівна, завоювавши І почесне місце серед освітян області.
  Тож зичимо, шановна колего, творчого натхнення, успіхів, удачі в усіх начинаннях!!!

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 17.02.2013, 22:43 |

     День початкової школи  кафедра початкового навчання вирішила присвятити  протипожежній безпеці.
     Зараз важко уявити наше життя без вогню. Але навіть найменші школярі нашої гімназії тепер знають , що вогонь може бути і ворогом.
     Про це їм розповіли  учасники дійства , що відбулося в стінах гімназії. У гості до початківців прийшов  працівник пожежної частини № 13 Тищенко Олег Володимирович. Він розповів дітям про правила , яких треба дотримуватися під час пожежі. Молодші школярі   виявили хороші знання   правил поведінки в екстремальних ситуаціях, даючи правильні й чіткі відповіді на запитання гостя. А потім на сцені з’явилися юні актори 4-Б класу, які показали цікаву казку "Вогнехвостик”. Маленькі артисти розповіли глядачам про те, що може статися в лісі , коли порушуєш правила протипожежної безпеки. Вправно грали на сцені Чалик Ліза, Беззубенко Костя, Сіренко Катя, Фіц Даня, Стогній Дмитрик, дівчатка- танцівниці, хлопчики –декламатори, ведучі Ніц Женя і Дробітько Даша.
    Кожен клас отримав подяку за активну  участь у виставці  малюнків на протипожежну тематику .

 Так тримати, юні пожежники!                                                                       
Федорусь М.Б., класовод 4-Б класу.

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 23.01.2013, 00:48 |

     21. 01. 2013 р. в м. Полтава відбулося нагородження   іменними персональними преміями  Полтавської обласної  громадської  організації   " З теплом і добром” , які запроваджені  народним   депутатом України   Олексієм Володимировичем Лелюком , кращих учнів школи, що  мають відмінні оцінки,  переможців олімпіад  районного та обласного рівнів .  За результатами обговорення підсумків першого півріччя 2012-2013 н. р. в органах учнівського  самоврядування та на педагогічній раді від Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко  до координаційної ради Полтавської обласної громадської організації " З теплом і  добром”  було подано кандидатури учнів  11-х класів          Васька Владислава Андрійовича та Григоренка Максима Сергійовича         , нагородження  яких  було  узгоджено  з народним депутатом України                О.В. Лелюком. Вручення премій відбулося   у приміщенні художнього   музею  , в теплій,  урочистій обстановці . В залі були присутні  представники   засобів  масової  інформації , багато гостей, батьки та вчителі.
    Щиросердно вітаємо  Владислава Васька та Максима Григоренка з одержанням премії. Бажаємо успіхів у навчанні, здійснення мрій та сподівань.




« 1 2 ... 39 40 41 42 43 ... 49 50 »