Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 15.11.2012, 19:01 |

    Як   організувати   урок, який  буде  сучасним  і  учні  отримуватимуть  знання, необхідні  для  свідомого  сприйняття?  Як    показує  досвід, в умовах   швидкого  поширення  технологій   інноваційного  навчання  великі  можливості  дають   інформаційні   комп’ютерні   технології  (ІКТ).
     Напрямки   використання  ІКТ  найрізноманітніші:
-    як засіб  наочності  на   заняттях  при  вивченні  нового  матеріалу  (мультимедіа, відео, компакт-диски);
-    проведення   практичних  занять, самостійних  робіт;
-    діагностика  якості  навчання  (тести);
-    пошук  потрібної  інформації  в  мережі  Інтернет;
-    підготовка   презентацій, доповідей, інформаційних  повідомлень;
-    самоосвіта  учнів  та   вчителів;
-    проведення  вебінарів;
-    відеозйомка  шкільних  заходів   і  створення  відеотеки;
-    закріплення  викладеного  матеріалу  (навчальні  програми).
     З  метою   забезпечення  навчальних   кабінетів  комп’ютерною  технікою  в  гімназії  розроблено  й  розпочато  роботу  по  реалізації  проекту «І ... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 01.11.2012, 18:37 |

31 жовтня у гімназії відбувся конкурс світського танцю. Свято було надзвичайно красивим,романтичним.
Танцювальні композиції,представлені на конкурсі, були оригінальними, яскравими, вишуканими та незвичайними.
Щиро вітаємо переможців конкурсу – учнів 10-Б класу Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко. Вони просто зачарували глядачів своєю грацією, артистизмом,майстерністю виконання! 9 листопада у Районному будинку культури відбудеться свято вальсу, де юні артисти 10-Б класу знову вийдуть на сцену. Їх чудова танцювальна композиція представлятиме нашу гімназію на районному святі.
Побажаємо їм успіху!

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 05.10.2012, 12:46 |

   Мені дуже приємно вітати з професійним святом працівників освіти:вчителів нашої рідної гімназії! Сьогодні ми Вам складаємо величальні слова подяки, людям нелегкої, але такої почесної і важливої професії. У народі кажуть: "Письменник живе у своїх книжках, художник - у картинах, скульптор - у створених ним скульптурах, а вчитель - у думках і у справах учнів". Ваша  професія унікальна. Подібної в світі немає. Всі спеціальності починаються від учителя. Педагог своїм серцем та розумом формує завтрашній день, людину, суспільство. Адже буквально все проектується і твориться за звичайною учнівською партою. Ви  допомагає нам знайти правильний вибір у житі.
    Для кожного із нас учитель - близька і дорога людина. Усі ми, учні, щиро шануємо і любимо Вас і вдячні за вашу мудрість, душевне тепло, яким ви від усього серця щодня ділитеся з нами. Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і благородне покликання сіяти мудрість і знання.
   Бажаємо Вам, дорогі вчителі, відчуття повноти й неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя й людської шани. Нехай у всіх ваших починаннях буде супутником успіх! Тож  ми щиро вітаємо Вас, ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ з чудовим святом - Днем вчителя.
Віце-президент гімназії Васько Владислав

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 01.10.2012, 18:32 |

У конкурсі віршів про рідне місто призові місця вибороли Бегмат Світлана та Трегуб Вікторія (9-В,8-В кл. Керівник літературної студії Даценко А.Я.)
Крім того, учні брали участь в танцювальній програмі свята: танок із п’ятикласниками підготувала учитель початкових класів Губарь О.В.,членом шкільного парламенту Бобрицьким Сергієм підготовлено ритмічний сучасний масовий танець. Вражаючим завершенням свята був «Майданс», підготовлений учнями 10-11 класів при допомозі хореографів БДЮТ. Яскравою прикрасою вигляділа колона юних спортсменів,представлена учнями8-9 класів (кл. керівники: Коновал О.Г.,Турчак М.В.,Листопад О.М.,Кавунник С.М.,Безсмертна Я.В.,Єременко Т.В.). Всі учасники дійства були у яскравих костюмах, пошитих при допомозі батьків. Особливо хочеться відзначити кафедру початкового навчання (керівник Баган О.П.). Членами кафедри та творчою групою з числа батьків школярів початкової школи підготовлене панно,п ... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 27.09.2012, 18:49 |

          З 21 по 25 вересня мені пощастило брати участь у Міжнародному дитячому фестивалі «Дитятко», який уже вчетверте проходив у Харкові. Тут зібралися творчі колективи з усіх куточків України, а також Москви, Липецька, Ульяновська, Азова, Оренбурга, Санкт-Петербурга, Старого Оскола і Пущина Російської Федерації, Мінська, Ліди, Полоцька, Лепеля Вітебської області, Білоозерки Брестської області Республіки  Білорусь, а також з Чувашії, Фінляндії та Швейцарії. Дуже цікаво було чути різні мови, знайомитися зі своїми ровесниками.
         А яких людей ми там зустріли! Композитор Борис Севастьянов, який пише саундтреки до голлівудських фільмів і вже має Оскара; журналіст Костянтин Кеворкян, який щойно повернувся з Антарктиди, а перед цим був на Памірі; режисери Наталія Галузо, Давид Шнейдеров, Мартіна Лассачер…  Кожен з них уже сам по собі є легендою.
          Нам пощастило побувати на оновленому стадіоні «Металіст», де відбувалися футбольні матчі під час Євро-2012, у дитячому зоопарку за містом, де тварини живуть майже в природних умовах. З 65-метрової висоти подивилися на Харків з оглядового колеса. У театрі побували на мюзиклі «Подарунки господаря лісу». Відкриття і закриття фестивалю стали неповторним яскравим святом у кінотеатрі імені О. Довженка.
          Мені приємно, що серед дуже багатьох робіт журі помітило і роботу моєї сестрички Ярослави, яка перемогла у номінації «Творча робота «Меня окружают чудесные люди». Тож додому ми поверталися переможцями зі статуеткою, розкішним букетом квітів і численними подарунками та сувенірами.
 & ... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 24.09.2012, 15:51 |

Новий турнір - нові перемоги
   Кожен з нас не раз натикався протягом життя з таким явищем як дебати. Будь-якій людині часто доводиться дискутувати, відстоювати свою власну позицію, спростовувати точку зору опонента. Мистецтву суперечки, ораторському мистецтву люди вчилися з давніх часів. Дебати дають можливість розширювати свій кругозір, орієнтуватися в проблемах сучасного суспільства, а також розвивати здатність аналізувати, вміти не тільки слухати, але й чути інших людей. Допускати можливість існування іншої, хай і відмінною від власної точки зору,адже часто доводиться відстоювати чужу собі думку, але це, в свою чергу дозволяє виявляти достоїнства і недоліки кожної позиції і зайвий раз доводити прислів'я, що у кожної медалі є й зворотний бік.
    Так,неймовірні враження, незчисленну кількість позитивних емоцій , нових знайомств отримали наші команди "Дайвери ”  та «Чайка» наV Молодіжному дебатному форумі – «Бердянський ринг – 2012», який проходив  з 14 по 16 вересня 2012року  на базі пансіонату "Славутич" у місті Бердянськ.. Варто зауважити, що обидві  - показали високий рівень підготовки і це відмітили кваліфіковані судді турніру. Команда  «Чайка»(Ненашева Таня, Калюжна Аліна, Бобрицький Сергій), вийшли у півфінал. А моїй команді "Дайвери ” (Григоренко Максим,Ніколаєнко Віра,  Васько Владислав) не вистачило одного кроку до перемоги. У підсумку ми срібні призери в українському треку турніру. Всі  ми  щиро дякуємо за підготовку вчителю правознавства, керівнику шкільного дебатного клубу «Омега»  Мороз Людмилі Миколаївні. Вона є ... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 16.09.2012, 15:11 |

     У третю неділю вересня в Україні відзначається Всенародний День Батька, який поки що не став офіційним святом.  Тато - це  людина, що грає в родині безліч ролей. Він і компаньйон, і захисник, чоловік і помічник, а так само незамінний вихователь і друг для своїх дітей.
     Вітаємо усіх батьків із святом! Хай благословить Вас Господь прожити в злагоді в сім’ї багато років, хай діти дарують Вам своє тепло й усмішки, щастя і здоров’я Вам, дорогі наші татусі.


Він не вміє готувати
І млинців не напече,
Та як гарно вкупі грати:
М’яч від тата не втече!

Шити – клопоту багато:
Голка крутиться і все.
Ліпше він ялинку в хату
Нам до свята принесе

Він морозиво купляє
Замість супу на обід.
Та зате татусь наш знає,
Як побудувати пліт!

З ним цікаво мандрувати,
Горами, ланами йти…
Кращого, ніж рідний тато,
Нам ніколи не знайти!

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 09.09.2012, 12:46 |

      У ці вересневі дні в гімназії пройшов Олімпійський урок. Це свято спорту вже стало традиційним , улюбленим і популярним серед учнів та педагогів  закладу.  Адже спорт є незмінним супутником нашого життя, гартує дух, дарує радість спілкування та міцне здоров’я.
      У  цьому  році олімпійський урок проводився у вигляді спортивних змагань .що включали  конкурс емблем, перекличку девізів, змагання з футболу( 6-7 класи), легкоатлетичні змагання (8-11класи), підтягування на перекладині (хлопці), згинання рук в упорі лежачи (дівчата), естафета, перетягування канату. Переможець визначався за сумою набраних  командою  балів.
      Піднесений настрій, спортивний запал не могла затьмарити навіть погода, що не зовсім сприяла змаганням.   Юні спортсмени  боролися  з величезним запалом , прагнучи перемоги. Вітаємо наших олімпійців! А ними стали: І м. – 7-А,
ІІ м. – 7-Б, ІІІ м. – 6-Б класи (змагання з футболу); Ім.-9-Б, ІІм. 9-А, ІІІм. 9-В,  Ім.-11-А, ІІм. – 11-Б, ІІІм. – 10-В класи.
                                                                                                   &nbs ... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 02.09.2012, 12:20 |

Здрастуй, новий навчальний!
    Пролетіло швидкоплинним птахом яскраве літечко. Ось уже і вересень на порозі,а з ним і новий навчальний рік. Гомінка,весела дітвора зібралася на своє традиційне свято – першого дзвоника. Прийшли привітати учнівську родину й шановні гості:Дроздович Ігор Анатолійович,голова загальношкільного батьківського комітету,керуючий справами районної ради, Шабанова Ольга Іванівна,заступник завідуючої районним методкабінетом відділу освіти Карлівської РДА, Гизила Андрій Григорович, начальник Карлівської міжрайонної  податкової інспекції, голова ради гімназії,Дубовик Сергій Олексійович, директор приватного підприємства Карлівської СПМК №8,Максимова Любов Іванівна,голова правління Карлівської райспоживспілки.
    Теплі слова побажань, поздоровлень,настанов адресувала учасникам свята, а особливо першокласникам,Шабанова Ольга Іванівна. Головними діючими особами  святкування  почувалися  першокласники, які вперше прокрокували подвір’ям  навчального закладу як учні.
Врешті,урочисто пролунав перший дзвоник,що знову покликав дітей у Країну знань!



ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 26.08.2012, 11:34 |

23 серпня у м.Карлівці відбулися урочисті заходи до Дня Незалежності України
    Зокрема, найяскравішим дійством було відкриття оновленого парку. У цьому святі учні Карлівської гімназії взяли найактивнішу участь, готували розважальну програму. Веселі клоуни (учні 10-А класу) Бобрицький С.,Калюжна А.,Редченко П.,Шестун Л.,Кошляк А.,дуже гарно провели цікаві ігри та конкурси. Ведучі Маврешко Р., Палатай Д.,теж відмінно справились із своїм завданням. Вони  були артистичними,емоційними,яскравими.
Усі, хто прийшов на свято, отримали чимало позитивних емоцій.







« 1 2 ... 41 42 43 44 45 ... 49 50 »