Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 27.11.2018, 11:16 |

Думаємо по-новому, працюємо по-новому

 

 

   «Організація діяльності дитячого колективу в умовах творення нової української школи. Традиції та інновації у виховній діяльності класного керівника» - проблема, яка обговорювалась на засіданні педагогічної ради навчального закладу.

     Для обговорення виносились цікаві та важливі для кожного педагога питання:

1.Завдання виховання  в  умовах творення нової української школи.

... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 27.11.2018, 11:02 |

 

        На  вулиці вже перший сніжок-провісник  зими, а в актовій залі Карлівської гімназії дітлахів розважає пані Осінь-чарівниця... Учні 3-Б класу разом з класним керівником Коваленко С.Ю. запросили усю гімназійну родину на свято. І чого тут тільки не було!!!  І театральні сценки, і пісні з танцями, і веселий ярмарок, і виставка осінніх овочів та фруктів та багато інших див. А ще  гостей свята Осінь пригостила смачнющою випічкою!!!

Т.М.Андрійченко, заступник директора по виховній роботі 

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 23.11.2018, 08:41 |

       

 

   Карлівська гімназія сьогодні...Урок позакласного читання у 4-А класі - це ціла низка різноманітних методів та технологій, що вчать сприймати, аналізувати прочитане, критично мислити, передбачати події, спрймати почуте, пропускати через власну  душу, робити висновки.У час розвитку інтерактивних технологій важливо для учителя навчити дітей не втратити зв'язку з книгою, з живим словом.    

 Т.М.Андрійченко, заступник директора по виховній роботі

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 21.11.2018, 11:03 |

 

 

     21 листопада, в День Гідності і Свободи,  в гімназії організовано історичну перерву для школярів 6-8 класів "Україна – країна нескорених!". Молодь повинна знати історію рідної країни, імена кращих синів і дочок України, які відстоювали її незалежність....

Т.М.Андрійченко, заступник директора по виховній  роботі

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 17.11.2018, 09:08 |

Дивовижна подорож учнів 10-Б Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко до міста Київ

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 15.11.2018, 11:18 |

      У Карлівській гімназії національно-патріотичне виховання займає провідне місце серед усіх напрямків виховної роботи. Ми намагаємося добирати цікаві, нетрадиційні  форми роботи з вихованцями. Однією з них є перегляд концертних програм, театралізованих вистав Полтавської обласної філармонії під рубрикою «Моя Батьківщина». Слухаючи українську народну пісню у виконанні народних артистів України, уривки з літературних творів патріотичної тематики, школярі проймаються їх змістом, вбирають в себе всю красу і щирість українського слова, милозвучність рідної мови. Це і є формування патріотизму, ненавязливо, а через живе спілкування із народною творчістю. Я впевнена, що цей захід не залишив байдужим нікого з моїх вихованців. Вірю, що вони стануть справжніми громадянами своєї Батьківщини.

                                                                 Н.М.Нікітіна-Сторожко

 

... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 12.11.2018, 12:36 |

 

 

    9 жовтня  в Районному  Будинку  Культури зібралась  уся гімназійна родина на традиційне свято для школярів 5-8 класів  «Україна  - талановита країна».  Зал переповнений  пошановувачами української музики та танцю,  тими, хто  не уявляє свого життя без ритму та емоцій. І хай не всі вміють танцювати, але безумовно одне: краса танцю зрозуміла всім!  Адже танець - хвилюючий і найпрекрасніший вид мистецтва, бо не тільки відображає життя, а й сам є життям. Танці розвивають почуття ритму, виробляють правильну поставу і дарують упевненість у собі. А також виховують і вчать культури поведінки. Розвивають потяг до краси, виховують повагу юнака до дівчини і прагнення виглядати красивими і вихованими. А ще це рух, це спорт, краса!

 Які ж яскраві художні номери підготували школярі!  Шквал аплодисментів, прекрасний  настрій, щирі  посмішки –атмосфера  усього фестивалю….

 

Т.М.Андрійченко, заступник директора по ... Читати далі »

ДодавАвтор: Олена_Павлівна | ДатаДата: 03.11.2018, 17:45 |

З давніх-давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє, є книга. А вчасно прочитані сторінки – величезна удача. Вони здатні змінити життя, бути кращим другом і наставником.
Учні 3 – Б класу люблять читати, тому вже не перший рік  беруть участь у акції «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ», яку  проводить  шкільна бібліотека.  В кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали і можемо поділитись ними з іншими людьми, які захоплюються читанням. Здавалось би, важко в наш час достукатись до людських сердець, та дуже приємно, що у нас в навчальному закладі  так багато небайдужих дітей, які знаходять можливість відгукнутись на заклик чи прохання чимось допомогти.
   Учні нашого класу  принесли до бібліотеки чимало цікавої, потрібної літератури. Це яскраво ілюстровані казки, збірки повчальних оповідань, пізнавальні енциклопедії, захоплюючі вірші.     Робимо добро — і на душі стає тепло і приємно. Дістаємо задоволення і від подяки людей.
Не втомлюйтесь робити добро!
                             http://karl-gymnasium.at.ua/2a/666554499999.jpg

ДодавАвтор: Олена_Павлівна | ДатаДата: 01.11.2018, 19:39 |

     28 жовтня учні 2-А класу та їх батьки здійснили захоплюючу поїздку до м. Полтави. Під час екскурсії відвідали Львівську майстерню шоколаду, де кожен відчув себе героєм шоколадного дійства. Для перевтілення діти отримали форму шоколатьє та всі необхідні атрибути для приготування шоколадних шедеврів власноруч. Кожен учасник майстер-класу отримав власні шоколадні вироби, поласував смачним напоєм та був урочисто нагороджений сертифікатом майстра шоколадної справи.
    А далі була зустріч з героями казки Шарля Перро «Попелюшка» у виконанні артистів Полтавського академічного  обласного  українського музично-драматичного театру імені М. В. Гоголя. Були тут і зла Мачуха зі своїми примхливими дочками, і  чарівна Фея, що виконала бажання хрещениці потрапити на бал,  і ексцентричний Король, який заради щастя свого сина перевів стрілки годинника, і мрійливий Принц, що завдяки загубленому Попелюшкою кришталевому черевичку, знайшов своє кохання.
    Гостинно зустрів туристів і контактний зоопарк «Бабусин дворик», що розташувався у с. Тахтаулове.  В цьому  затишному куточку дикої природи  живуть у мирі та злагоді страуси, камерунські кози, віслюки, поні, кенгуру, єноти, лебеді, качки та інші птахи. Тут всі бажаючі змогли «поспілкуватися» з тваринами і погодувати їх. Про поведінку та цікаві факти з життя «братів наших менших» розповіла екскурсовод.
    Стомлені, але сповнені вражень, поверталися всі додому і вже складали маршрут майбутньої подорожі.

http://karl-gymnasium.at.ua/2a/1.png  http://karl-gymnasium.at.ua/2a/2.png  ... Читати далі »

ДодавАвтор: Олена_Павлівна | ДатаДата: 31.10.2018, 17:43 |

  Учні 2-Б класу полюбляють уроки природознавства проведені на вулиці. 17 жовтня другокласники досліджували зміни в живій та неживій природі восени. Маленькі чомучки мали безліч запитань: « Чому жовтіє листя та трава?», « Куди поділися комахи?», « Чому не чути пташиного співу?.....
  У ході дослідження учні самостійно дали відповіді на ці та інші запитання. Щасливі і радісні вони не забули попрощатися з «бабиним літом».

http://karl-gymnasium.at.ua/2a/111222000-.jpg       http://karl-gymnasium.at.ua/2a/66554000.jpg

 

    http://karl-gymnasium.at.ua/2a/888777880000.jpg
                                                                                                                      

 

 

 

 

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 49 50 »