Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 20.09.2014, 18:08 |

19.09.2014

Виставка- конкурс  квіткових композицій  « Заквітчаємо рідне місто та всю Україну»

       У конкурсі брали участь учні 5-11 класів. Юні гімназисти проявили неабияку фантазію , майстерність, творчість.Їх  квіткові композиції  викликали щире захоплення всіх , хто відвідав виставку. Роботи вразили своєю майстерністю, красою, оригінальністю. В них поєдналися осінні квіти , природній матеріал , неабияка фантазія та чудовий смак.Шкільне  фойє  перетворилося в незвичайну , фантастичну , казкову  виставкову залу , що привабила багатьох любителів прекрасного, надихала на творчість, дарувала приємний настрій.

Дякуємо всім учасникам та щиро бажаємо подальших успіхів , натхнення!

http://karl-gymnasium.at.ua/class_visti/666666666666666666666666666.jpg

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 18.09.2014, 18:00 |

16. 09.2014 р.

      Виставка –конкурс  виробів з природного матеріалу  « Яскраві фарби осені»  для учнів 1-4 класів , де любителі творити прекрасне   представили надзвичайно красиві , оригінальні , вишукані, майстерно виконані роботи , композиції з природного матеріалу.  Працювали цілі родини, вкладаючи в свої шедеври часточку своїх сердечок. Вчителі , батьки , гості гімназії були у захваті від представлених робіт на виставці, що дарували казковий , чарівний настрій , дивували , радували всіх.

       Дякуємо всім учасникам та щиро бажаємо подальших успіхів , натхнення!

http://karl-gymnasium.at.ua/class_visti/555555555555555555555555555.jpg

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 12.09.2014, 20:10 |

Олімпійська  гордість України

            Під такою   назвою  11 вересня в Карлівській гімназії імені Ніни Герасименко  пройшов олімпійський фестиваль , присвячений Дню фізкультури , спорту та олімпійського руху в Україні.

           Це свято вже стало улюбленим як серед учнів   так і  серед учителів нашого закладу, адже воно пропагує спорт , здоровий спосіб життя, сприяє згуртуванню колективу, виховує толерантність,  почуття дружби.

         Перед змаганнями було проведено конкурс газет на спортивну тематику « Нелегкі перемоги українських спортсменів», перекличку девізів .  На фестиваль запросили   тренера дитячо- юнацької спортивної школи   Івана Григоровича Солодовника, який цікаво розповів про розвиток олімпійського руху , про участь в Олімпіаді -80 , що проходила в м. Москві, про досягнення наших спортсменів.

          Змагання проходили за такою програмою:

... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 09.09.2014, 20:06 |

Допомога армії- справа честі кожного з нас.

        Події останніх місяців стали для кожного з  нас  надзвичайно хвилюючими. Адже Україна за чей час пережила стільки, що вистачило б на десяток років і держав .Наша країна віч-на віч  стикнулася хоча й не оголошеною, але справжньою війною!

          Вона, можливо, так і увійде в історію як війна проти зовнішньої агресії, за Україну, за її волю, за честь і славу, за народ, за Незалежність!

         На захист Батьківщини піднялися всі – від малого до старого. Боротьба за перемогу стала всенародним рухом, справою всіх і кожного. За останні шість місяців у важких виснажливих боях народилося нове українське військо. Воно сильне не лише зброєю та захистом, але й потужним патріотичним духом.Поняття "захисник Вітчизни" перестало бути якимсь далеким та абстрактним , воно наповнилося новим змістом - таким зрозумілим та близьким. Мужність та героїзм, відвагу та самопожертву, відчайдушність та бойове братерство наші воїни демонструють кожного дня, кожної години, кожної миті.

       В цей нелегкий час по всій Україні проходять бла ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 01.09.2014, 18:00 |

        Перше вересня – це особливе свято, тому що 1 вересня – це день знань. Якщо забути про стереотипи та штампи, то це свято змін, свято позитивного розвитку  свято пізнання нового та незвіданого .Загальновідомо, що знання – це сила. Сила творіння, добра, суспільної злагоди та поступу. Вони, мов чисте повітря і життєдайна енергія сонця, необхідні нам для будівництва держави.

      У Карлівській гімназії  Свято першого дзвоника  пройшло особливо хвилююче , надзвичайно  урочисто. Воно  було сповнене патріотизмом  та гордістю за свою державу.

Гордо зустріли  це свято окрилене,

Цей розпромінений , радісний день!

Він обдарує нас щастя приливами

Сили додасть для звитяг і пісень

        У цей день зібралася вся шкільна родина- вчителі , батьки , маленькі першачки, що вперше почули малинові переливи першого дзвоника, Тож  шкільна родина гучними оплесками  привітала   гімназійне поповнення- дорогих першокласників! Школа  прийняла  їх у свої обійми, таких красивих, радісних і схвильованих!

Ідуть  вони замріяні і чинні,

І радість їх аж ллється через край.

Зустрічай їх, Україно!

Рідна наша школо, зустрічай!

     Хвилюючим був цей день і для  учнів молодшої та середньої школи , а також дла тих  , хто востаннє прибув на  святкову ... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 01.09.2014, 17:58 |

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 02.06.2014, 21:53 |

На крилах натхнення…

          15. 05.2014 у гімназії відбулась виставка картин «На крилах натхнення». Тарасенко Анастасія(9-А), Шуть Анна (10-А), Здір Дана (11-В), Богодюк Анастасія (10-Б), Чинахової Єлизавета (8-А) подарували справжнє свято глядачам. Різножанрові полотна старшокласниць  вражають своїм оптимізмом. Про зміст картин красномовно говорять їх назви: «Ноктюрн», «Нюанси настрою»,«Квіткова рапсодія», «Барви літа», «Ганнуся», «Весняне пробудження»,«Кучеряве диво», «Ніжність матері», «Тануть сніги», «Чари осені», «Вечірнє рандеву», «Перші почуття», «Кокетка», «Мелодія дощу»…

       Яскраві, світлі, життєстверджуючі твори мистецтва юних майстринь не залишали байдужими нікого. Усі знаходили відраду для очей: і першокласники, і люди зрілого віку, хоча смаки у всіх різні… Комусь до вподоби квітковий натюрморт, а хтось у захваті від графічних портретів. Особливий резонанс викликала техніка олійного живопису мастихіном у виконанні Чинахової Єлизавети. ЇЇ пейзаж заворожив усіх своєю незбагненною легкістю та вправністю мазків, експресивними переливами барв.

      Представлені роботи є підсумком  їх нього навчання у ху ... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 10.05.2014, 21:03 |

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 08.05.2014, 19:34 |

Щиро вітаємо ветеранів Великої Вітчизняної війни!

Ми пам'ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Прийміть найтепліші побажання: міцного здоров’я Вам, чудового настрою в цей святий і сумний для всіх нас день. Хай не болять Ваші рани, хай щастя і радість не переводяться у Ваших оселях. Пишаємося тим, що Ви зробили для Перемоги!Мирного неба Вам та Вашим родинам!

 

                           

 

 

 

 

« 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 49 50 »