Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 11.11.2017, 09:34 |

     

 

    І так старт відбувся!!!!Танцювальний марафон "Україна - талановита країна" сьогодні зібрав усю нашу гімназійну родину.Шквал позитиву, щирі посмішки, гарячі аплодисменти, веселі українські пісні та запальні танці заполонили глядацький зал РБК. І не важливо, яке місце завоювали танцювальні колективи, головне - це щира дружба, бажання танцювати, отримувати від цього  задоволення. А ще - бажання  робити це  для когось...У даному випадку - для випускника гімназії Демуса Владислава, для швидшого  повернення його до повноцінного життя. Дякуємо усім, хто долучився до благодійності. А естафету приймають старшокласники і запрошують на  традиційне свято вальсу.               

Т.М.Андрійченко, заступник директора по виховній роботі

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 09.11.2017, 13:02 |

Увага!!! Увага !!!


         Розпочинаємо танцювальний марафон. Першими старсують 10 листопада учні 5-8 класів в конкурсній програмі сучасного українського танцю  "Україна - талановита країна".Запрошуємо усіх любителів українського мистецтва. Налаштуйтеся на шквал позитивних емоцій!!! З ініціативи учнів 6-А   це буде благодійний концерт "З вірою в серці". Давайте допоможемо усі разом повернутися до повноцінного життя  випускнику, президенту гімназії, спортсмену, гарному другу, просто хорошому світлому юнаку ДЕМУСУ ВЛАДИСЛАВУ. Підтримайте добру справу!!! Не будьте байдужими!!!  ( 16.00 год. РБК)                   
 

 

 

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 08.11.2017, 10:51 |

 

Поради батькам першокласників

 

Вступ до школи – переломний момент у житті дитини. Він пов'язаний з новим типом стосунків з оточенням, новим видом основної діяльності (навчальної, а не ігрової). У житті дитини змінюється все: обов'язки, оточення, режим. Це „кризовий період” у житті дитини, і ця криза проявляється у тому, що свої ігрові потреби дитина має задовольняти навчальними засобами. Усім дітям важко призвичаїтись до нових умов. Період адаптації триває 2-3 місяці, після якого діти звикають до нових умов. Проявами дезадаптації є:

  • дитина надає перевагу ігровій діяльності;
  • може з'явитися небажання вчитися;
  • дитина стає більш плаксивою, тривожною;
  • не може нормально спілкуватися з однокласниками;
  • ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 26.10.2017, 10:54 |

Осінні канікули!!! Веселого та безпечного відпочинку!!!

 

    Канікули – то найулюбленіша пора відпочинку школярів.  А для вихованців  Карлівської гімназії канікули – це продовження цікавого, насиченого  різноманітними подіями шкільного життя.  План осінніх канікул наповнений  заходами, де кожному знайдеться справа до душі – заняття в гуртках за інтересами, підготовка до участі в районних олімпіадах, інтелектуальні ігри, створення осінніх шедеврів в студії образотворчого мистецтва, відпочинок за містом, веселі і радісні зустрічі з друзями, організовані  батьками  екскурсійні поїздки  до різних міст України. А ще підготовка до конкурсних програм сучасного українського танцю (5-8 класи) та класичного  вальсу (9-11 класи)… Здається, на кожному  метрові  квадратному лунає музика, кружляють пари, відтреновуються  танцювальці рухи. Хоч осінні канікули зовсім короткі, але зробимо їх разом яскравими, незабутніми, корисними… ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 14.10.2017, 18:28 |

     Військово-патріотична гра "Сокіл (Джура)" - улюблена гра школярів. Сьогодні, змагаючись,  діти отримали справжній заряд енергії. Нехай  військова вправність, яку  вони демонстрували, залишається лише в грі... Шлемо щирі вітання  з перемогою команді ЗОШ  1. Усім МИРУ, ДОБРА,ЧИСТОГО НЕБА, ЯСНОГО СОНЕЧКА!

 

Заступник директора

з виховної роботи Т.М. Андрійченко

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 22.09.2017, 16:46 |

         21 вересня- міжнародний День Миру....Хода Миру завітала і до Карлівської гімназії. Дітки у красивих вишиваночках, веселі і щасливі співали пісні про мир, танцювали, брали участь у флешмобі, створювали символічного живого Голуба Миру, запускали у небо жовтоблакитні кульки з виготовленими паперовими голубочками, солідаризуючись таким чином з дітьми всього світу у бажанні жити в мирі. МИ ЗА МИР!!!  МИ ЗА ЩАСТЯ НАШИХ ДІТЕЙ!!!

Заступник директора

з виховної роботи Т.М. Андрійченко

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 19.09.2017, 20:37 |

   

   Із чим асоціюється пані ОСІНЬ у дітей початкової школи? У Карлівській гімназії -  точно із виставкою виробів з природного матеріалу "Осіння фейєрія". Це традиційний захід, який готується в родинному колі. З якою любов'ю, теплом діти розповідають про те, як разом з мамою та татом фантазували, виготовляли деталі для майбутнього виробу, як включалися в роботу дідусі та бабусі, братики та сестрички. І ось справжні шедеври!!!!!

Заступник директора

з виховної роботи Т.М. Андрійченко

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 13.09.2017, 18:35 |

     Олімпійський фестиваль - улюблене традиційне спортивне свято школярів Карлівської гімназії.  У цьому році він проходив під девізом "Щасливі українські діти - здорові, сильні, мужні". Сьогодні було весело!!!! Бігали, стрибали, підтягувалися, переправлялися через жердину, віджималися, міряли силу у перетягуванні канату, а ще грали у волейбол, міні-футбол, веселі українські дитячі ігри....Одним словом, рухалися від малого до великого...Веселі пісні, запальні танці, колективні речівки додали азарту, запалили юні серця бажанням бути фізично загартованими, сміливими, сильними. Була і смачна каша, і нагороди... Ми за спорт, ми за  здоровий спосіб життя!!!

Заступник директора

з виховної роботи Т.М. Андрійченко

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 01.09.2017, 13:06 |

День знань у Карлівській гімназії

Розпочинаємо новий навчальний рік з гарним настроєм та позитивом!

      Перше вересня – День знань! Це особливе радісне , хвилююче свято. Якщо забути про стереотипи та штампи, то це свято змін, позитивного розвитку свято пізнання нового та незвіданого . А цього року школярі ,педагоги, батьки , громадськість з нетерпінням чекають на особливі зміни в освіті. Вони обов’язково будуть позитивними, бо концепція нової української школи передбачає удосконалення, процесу виховання, повністю зорієнтована на виховання всебічно розвиненої особистості, що вміє критично мислити , приймати відповідальні рішення , поважати гідність і права людини.

   У Карлівській гімназії свято Першого дзвоника пройшло особливо хвилююче , надзвичайно урочисто. Воно було сповнене патріотизмом та гордістю за свою державу.

Гордо зустріли це свято окрилене,

Цей розпромінений , радісний день!

... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 13.06.2017, 08:05 |

     

  Відпочити від літньої спеки можна було у затишних  кімнатах відпочинку. Для дітей вихователі організовували конкурс малюнків «Козацькому роду нема  переводу», створювали колажі та стінгазети «Спорт, ура!».  Всі ці яскраві  години безперечно допоможуть учням у їх всебічному розвитку.

« 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 49 50 »