Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 12.06.2017, 07:58 |

   

  12 червня в пришкільному оздоровчому таборі “Сонячний” пройшло незвичайне свято “День індіанця”. Вихователі кожного загону разом із дітьми вигадували назву племені, його історію, девіз, також давали імена “вождям” своїх “племен”.

  Свято розпочалося із представлення племен, коли бойовий дух запанував у кожному серці індіанця. На дітей чекало багато цікавих конкурсів і завдань, які вони з радістю виконували. Кожне плем'я продемонструвало свій ритуальний танок.

Діти чудово відпочили і з нетерпінням чекають на інші конкурси і змагання.

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 08.06.2017, 11:06 |

   

8 червня Мелещенков Ілля Вікторович інспектор Карлівського районного сектору відділу кримінально - виконавчої інспекції зустрівся з учнями у таборі «Сонячний»

   Права і обов`язки пішоходів та велосипедистів – основі питання, про які йшла мова під час зустрічі з працівником  поліції.

   Навчити дітей змалку дотримуватись правил дорожнього руху – таке завдання ставлять  перед собою не тільки батьки,  вчителі,  а й працівники поліції .

   Під   ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 07.06.2017, 11:04 |

День навпаки
7 червня у таборі «Сонячний»  святкували  день навпаки.  Ось такі режим дня і святкове меню чекали  на наших дітей:
Режим дня
8.30. Зарядка «Плутанина».
8.45. Легка пробіжка до Полтави і назад.
9.30. Щеплення від обжерливості.
10.00. Купання в пральній машині.
10.30. Час ха-ха.
11.00. Час хі-хі.
11.30. Час хо-хо.

Святкове меню

Сніданок.
... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 06.06.2017, 10:45 |

ЗЕЛЕНІ СВЯТА

      Повноцінний відпочинок завжди асоціюється у нас з природою. Тому ще один день в нашому пришкільному таборі «Сонячний» був приурочений шанобливому ставленню до неї. Робота в загонах розпочалася з вікторини «Народні прикмети».

     Велике задоволення приносять дітям творчі конкурси. І сьогоднішній не став винятком. Першим став конкурс «Мов метелики літаємо, букетики складаємо» ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 01.06.2017, 10:39 |

Літо, літо золоте випиває роси
Та з пшениченьки плете Україні коси.
Виглядає з-поміж віт вишнями в садочку,
Одяга на цілий світ сонячну сорочку .

   Сонячним промінчиком прилетіло до нас літо. І веселі дитячі голосочки наповнили радісним щебетом пришкільний табір відпочинку «Сонячний».  

   Дитинство – коротка, але найяскравіша пора в житті кожної людини. Це добре пам’ятають і розуміють всі дорослі, які прагнуть, втілюючи різноманітні фантазії малечі, зробити все, щоб для неї цей час став чарівним, багатим на незабутні казкові події.

... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 30.05.2017, 10:31 |

Конкурс «Містер та Міс Бантик»

   30 травня 2017 року у таборі «Сонячний»  святкували День бантика. Діти брали участь у веселих конкурсах; презентували найменший, найбільший, найдовший, найкоротший, найкумедніший, найоригінальніший, найяскравіший, найпишніший, найкрутіший бантик. У кожному загоні були обрані Містер Бантик та Міс Бантик. День видався креативним і веселим.

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 30.05.2017, 08:22 |

Конкурс малюнків на асфальті

«Здрастуй, любе літечко!»


   29 травня 2017 року на подвір’ї табору „Сонячний" пройшов конкурс малюнків на асфальті «Здрастуй, любе літечко!» Малюнки вийшли яскравими та веселими: сонце з промінчиками, блакитна хмарка, квіточки й метелики, будиночки — кожен малюнок був неповторним і особливим. Наші діти продемонстрували, що вони мають надзвичайну фантазію та уяву, яку втілили в своїх малюнках.

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 19.05.2017, 11:46 |

   

    З 11 по 17 травня 2017 року в Карлівській гімназії імені Ніни Герасименко пройшов традиційний тиждень вшанування обдарованих дітей, який почався родинним святом «Смарагдові самоцвіти», що проходило в РБК, та закінчився святковою лінійкою. На початку дійства дружна гімназійна родина переглянула калейдоскоп подій 2016-2017 навчального року. Багато зроблено, багато досягнуто. Дійсно, «Гімназія – дитинства країна, дивний казковий світ».

   Найщиріші вітання й найкращі побажання линули від директора гімназії Рогодченко І.О. переможцям номінацій «Соціальна, спортивна, художня обдарованість», «Кращий клас року», які були нагороджені грамотами, а номінантам «Інтелектуальна обдарованість» (переможці обласного етапу олімпіад) вручені ще й грошові винагороди. У номінації «Кращий учень року» відзначений учень 10 класу Баган Павло. Традиційно в номінації «Серце віддаю дітям» преміями районної профспілки освітян були нагороджені педагоги, які підготували переможців обласного етапу олімпіад.

... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 21.04.2017, 18:24 |

   

 Одним із видів колективної творчої справи є проектна діяльність. Школярі Карлівської гімназії представили соціально значущі проекти, над якими працювали протягом навчального року. Справжні патріоти міста, країни, любителі та охоронці природи, знавці історії та народної творчості, дбайливі господарі школи - такими є наші діти. Було надзвичайно цікаво, панувала тепла атмосфера, дружня підтримка. Дякуємо усім учасникам!!! На районному конкурсі гімназію представлятимуть переможці - учні 5-А(класний керівник Безсмертна Я.В.) та 9-Б (класний керівник Даценко А.Я.).

      Бажаємо успіху!!!

Заступник директора по виховній роботі Т.М. Андрійченко

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 17.04.2017, 09:49 |

Великодні візерунки – 2017

          З кожним роком все красивішою і багатшою стає традиційна виставка великодніх композицій, що відбувається в гімназії напередодні обласного свята «Писанко, ти символ України!».  Різноманітність художніх технік дивовижна, майстерність умільців у родинах гімназистів просто вражає!  І кожен виріб по-своєму прекрасний. Ох і важко було визначати кращих!  

          Тому робота проводилась у три етапи: 1) вивчались думки глядачів: учнів, батьків, працівників гімназії, 2) визначались найоригінальніші і найдосконаліші композиції ручної роботи, 3) обирались ті вироби, що представлятимуть школу в районному будинку культури 17 квітня на святі Писанки.

          Навіть прекрасні голоси можуть створити дисонанс… Ми намагались його уникнути, тому  надали перевагу пасхальним творам ... Читати далі »

« 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 49 50 »